4 goede redenen voor kerstmutsen!

1 december 2016

Posted in Nieuws

dereklameshop - Kerstmutsen

Zo tegen het eind van november begint de mensheid zich langzaam op de maken voor kerst. De versieringen worden uit de kast gehaald, we gaan op zoek naar een mooie boom en we dragen de meest kleurrijke kerstkleding. Eén artikel mag met kerst natuurlijk niet ontbreken: de kerstmuts. We weten het allemaal, maar toch hebben weinig mensen standaard een kerstmuts in de kast liggen. Vrijwel iedereen heeft ooit wel eens een kerstmuts op zijn of haar hoofd gehad, maar toch heeft bijna niemand een kerstmuts die al generaties meegaat. Waarom kopen we niet één of twee leuke kerstmutsen, die we vervolgens jaar in jaar uit dragen tijdens de vrolijkste tijd van het jaar? Op https://www.dereklameshop.nl/goedkope-kerstmutsen-kerstgadge koop je de leukste kerstmutsen voor het hele gezin. Je kunt gaan voor de traditionele kleuren, maar de mutsen zijn ook verkrijgbaar met unieke kleurcombinaties of leuke patronen. Het is leuk om in een kerstmuts te investeren, omdat een muts:

  • Zorgt voor een gezellige sfeer
  • Past bij de perfecte kerstoutfit
  • Geschikt is om cadeautjes in te verstoppen
  • Je hoofd warm houdt

Een echte kerstmuts draag je alleen met kerst, waardoor je meteen die heerlijke kerstsfeer mee naar binnen neemt. Is de familie nog niet helemaal in de stemming, dan zullen ze het erg fijn vinden dat jij helemaal verkleed binnenkomt. Jij ‘bent’ de kerstsfeer met een leuke outfit en een prachtige kerstmuts. Neem voor de zekerheid een paar extra kerstmutsen mee, zodat je kunt uitdelen! Ongetwijfeld hebben een paar familieleden geen zin gehad om nog langs de winkel te gaan en hebben ze niks bij zich. Tijdens kerst denken we aan elkaar: ook zij verdienen kerstmutsen!

Een warme kerst met kerstmutsen

Hebben we een witte kerst? Dan is het weer vaak guur. Overdag spelen we met zijn allen in de sneeuw, maar ’s avonds zitten we het liefst bij de openhaard met een lekkere kop chocolademelk. Moeten we toch naar buiten, dan doen we dat helemaal ingepakt in warme kleding. Kerstmutsen mogen hierbij absoluut niet ontbreken! Ga je met de familie op een lange wandeling, dan houdt een muts je hoofd heerlijk warm. Tegelijkertijd blijf je in de kerstsfeer, hoe ver je ook van je kerstboom verwijderd bent! Heb je een cadeautje gekocht en mag niemand dat weten? Je kerstmuts is een perfecte verstopplek! Kleine cadeautjes kun je moeiteloos het huis binnensmokkelen, niemand zal je vragen om je muts af te zetten! Loop vlug naar boven en verstop de presentjes voordat iemand doorheeft wat je aan het doen bent. Het is natuurlijk ook een optie om alle kerstmutsen in je kamer met pakjes te vullen. Zo weet je zeker dat deze tot kerst niet worden gevonden, mensen komen immers niet aan jou kerstmuts toch? Het nut van kerstmutsen staat nu buiten kijf: hoeveel exemplaren ga jij bestellen deze winter?

Bedrukken van kerstmutsen

Voor bedrijven kan het interessant zijn om mutsen weg te geven. Laat een muts bedrukken met een mooi logo of een leuke tekst, zodat je naamsbekendheid opbouwt door heel Nederland. Tijdens alle gezelligheid onder de boom zal geheid iemand vragen waar die leuke muts vandaan komt: een nieuwe klant is geboren! Surf snel naar de website en bekijk het volledige aanbod. De klantenservice helpt je graag met het bedenken van de perfecte tekst. Ook voor andere kerstartikelen kun je op deze site terecht. Zorg voor een heerlijke kerstavond en kleed het huis aan met de leukste gadgets! Ga snel naar bovenstaande site en bestel vandaag nog, dan is je bestelling ruim voor eerste kerstdag in huis. Een hele fijne kerst toegewenst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn