Brandpunten sparen voor grote kortingen

24 november 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

dehaardhouthandelaar - Brandpunten

Wanneer u graag gebruik maakt van goede kortingsacties is het een goed idee om voor de aankoop van uw haardhout te gaan kijken bij De Haardhout Handelaar. Hier vindt u namelijk niet alleen haardhout van heel goede kwaliteit, maar ook een leuke mogelijkheid om snel spaarpunten te verzamelen. Deze zogenaamde brandpunten kunt u dan weer inwisselen om korting te krijgen op uw aankoop. Het puntensysteem werkt op verschillende manieren. Bij elke aankoop van haardhout krijgt u brandpunten, maar dat is niet het enige. U kunt namelijk ook meerdere punten verdienen door de volgende dingen te doen:

  • Iemand een uitnodiging voor de website te sturen
  • Een nieuw account aanmaken
  • Een vriend tot een aankoop over te halen

In het geval dat u een vriend een aankoop kunt laten doen, krijgt u verreweg de meeste brandpunten. U kunt dan 500 punten verwachten. Alle brandpunten die u verzamelt blijven een heel jaar geldig. Hierdoor weet u zeker dat u niet ineens alle punten in hoeft te leveren of dat u veel korting misloopt. U kunt dus rekening houden met de vervaldatum van de brandpunten. Veel mensen maken ook meteen na de eerste aankoop een account aan. Hierbij krijgt u de eerste 100 brandpunten al meteen cadeau, waardoor een volgende aankoop veel voordeliger uitpakt. U kunt zelf beslissen wanneer u de spaarpunten in wilt leveren. Met goed haardhout kunt u de winter wel doorkomen. Vaak is het in Nederland niet zo heel koud meer in de wintermaanden, maar u kunt wel altijd een mooi haardvuurtje stoken. Voor de lange winteravonden is dit natuurlijk heel gezellig. Veel mensen hebben echter het hele jaar door haardhout in huis. Het is namelijk vaak zo dat ook in de zomer de vuurkorf gebruikt wordt. U kunt dan genieten van een mooi vuur terwijl u tijdens warme avonden buiten zit. Haardhout is dus altijd handig om bij de hand te hebben en met het hout van De Haardhout Handelaar weet u zeker dat u de beste kwaliteit in huis heeft.

Brandpunten inwisselen

Wanneer u voldoende brandpunten verzameld heeft is het een goed idee om ze in te gaan wisselen. U kunt op de website nalezen hoe u dat het beste kunt doen. Wanneer het niet helemaal duidelijk is, is het ook mogelijk om contact op te nemen, zodat u meteen uw vragen kunt stellen. Per 100 brandpunten krijgt u 1 euro korting. Hierdoor kunt u al snel leuke kortingen krijgen. Bij 1000 spaarpunten krijgt u dus al 10 euro korting. Door twee vrienden uit te nodigen die beide een pallet aanschaffen, heeft u al 1000 punten. Op de website kunt u inloggen met uw gegevens. In uw account kunt u gemakkelijk zien hoeveel brandpunten u al heeft opgespaard. Hierdoor heeft u altijd een goed overzicht bij de hand en is het helemaal niet moeilijk om te beslissen wanneer u de punten in gaat zetten. Altijd kopen met korting is natuurlijk iets dat iedereen wil, zorg dus dat u snel een account aanmaakt bij De Haardhout Handelaar.

Snel bestellen

Wanneer u een pallet haardhout wilt bestellen, dan kunt u dat het beste doen door contact op te nemen. U kunt ook gemakkelijk via de webshop bestellen. U krijgt de pallets altijd snel in huis en de levering wordt met zorg afgewerkt. U krijgt altijd hout van de hoogste kwaliteit. Het hout is ook goed droog, waardoor u meteen kunt beginnen met stoken. U hoeft dus nooit lang te wachten totdat u het haardhout kunt gebruiken. Het sparen van de brandpunten is ook heel leuk om te doen. Genoeg redenen dus om te kopen bij De Haardhout Handelaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn