Dankzij dit verpakkingsbedrijf versoepelt u het proces

20 februari 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Zoekt u naar een verpakkingsbedrijf dat uw product kan verpakken tot een eindproduct dat vervolgens in de schappen van een supermarkt kan staan? Dan bent u bij verpakkingsbedrijf-roosendaal.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verpakken van levensmiddelen en dan met name aan producten die uitzonderlijk goed verpakt moeten worden om het te beschermen tegen zuurstof en vuil. Het gaat trouwens niet enkel om de bescherming van voedingsmiddelen want het kan even zo belangrijk zijn om een product vers te houden. Denk aan koekjes. Er hoeft maar een beetje lucht bij te komen en ze worden zacht. Ze smaken niet langer vers en knapperig. Ons verpakkingsbedrijf kan ieder koekje, snoepje en chocolaatje apart verpakken. Dat is handig als u losse producten verkoopt. We denken aan tankstations maar ook aan automaten op scholen, kantoren en stations door het hele land. Gaat het eerder om hele repen chocola, pakjes met koekjes of een totaal ander voedingsmiddel? Ook dan zult u bij dit verpakkingsbedrijf slagen. Wij maken gebruik van twee verpakkingstechnieken: flowpack en transwrap. Neem gerust even contact met ons op en lees de diverse interessante teksten op de site eens door want we leggen het u graag even uit. Nadien kunt u aan de hand van onze adviezen een weloverwogen keuze maken door al dan niet voor de expertise van dit verpakkingsbedrijf te kiezen. Reken er maar op dat het u geen windeieren zal leggen want dankzij dit verpakkingsbedrijf houdt u letterlijk ruimte over binnen uw werkplaats. U hebt immers geen verpakkingsmachines meer nodig want uw product wordt naar ons vervoerd voor de laatste loodjes.

Het laatste stadium van de productie laat u aan ons verpakkingsbedrijf over

U vindt bij ons een diversiteit aan verpakkingen in allerlei soorten en maten. We verwerken op uitzonderlijk grote schaal tegelijkertijd een keur aan producten tot eindproduct, misschien zelfs wel van uw concurrent. Maar wij zijn een onafhankelijk verpakkingsbedrijf en dat betekent dat we niemand voortrekken, niet op het gebied van onze productiesnelheid en zeker niet in uw portemonnee. De tarieven van het verpakkingsbedrijf zijn op aanvraag. Het is immers verstandig om eerst contact met ons op te nemen zodat we een passende offerte kunnen opstellen. Gaat het om slechts een batch? Of wilt u ons voor lange tijd inhuren als uw verpakkingsbedrijf? Er is vast en zeker ruimte om ook uw product te verpakken zodat het vervolgens in de schappen kan worden gelegd. Wilt u er trouwens ook promotiemateriaal aan hangen? We denken aan hangertjes, aan stickers of boekjes die op het verpakkingsmateriaal worden aangebracht.

  • Bijvoorbeeld omdat u aan uw klanten wilt laten weten dat een recept verbeterd is,
  • Omdat de consument tijdelijk kan sparen voor korting op bijvoorbeeld een dierentuin,
  • Of omdat u nieuwe smaken op de markt hebt gebracht.
  • Dankzij onze promotieverpakkingen kunt u een grote doelgroep direct bereiken en aanspreken!

Vraag vandaag nog naar de voorwaarden

Bij vragen over de verscheidene verpakkingen die we produceren en of uw product daarbij aansluit is het verstandig om even te mailen of te bellen met onze klantenservice. U bent op afspraak van harte welkom bij ons op kantoor in Roosendaal. Maakt u van te voren een afspraak? Dan leiden we u graag even rond en nadien staan de koffie en de thee natuurlijk voor u klaar. Uiteraard zijn we HACCP gecertificeerd en dat betekent dat we voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. En omdat we ons voornamelijk bezighouden met het inpakken en ompakken van zoetigheden weten wij dat de hygiëne een van uw belangrijkste vereisten is om voor een verpakkingsbedrijf te kiezen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn