De ideale watersport webshop in Nederland

17 februari 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Vaart u voor uw plezier? En bent u in het bezit van een motorisch of semi-motorisch schip? Dan bent u vast en zeker in het bezit van een vaarbewijs. U hebt verstand van de motor en van de andere onderdelen van uw eigen schip en u zorgt ervoor dat u zowel het onderhoud op tijd uitvoert als om de veiligheid van uzelf en uw passagiers denkt. Een echte kapitein kan daarom vast en zeker wel een handige watersport webshop gebruiken. Of u nu een klein speedbootje hebt, een catamaran bedient waarmee u zelfs de zee op gaat of een zeilschip bemand dat ook aangestuurd kan worden met een buitenboord- of juist een binnenboordmotor, onze watersport webshop komt zo nu en dan vast en zeker als geroepen. Vergeet daarom niet om watersportaanbieding te bookmarken want u weet maar nooit wanneer u een watersport webshop nodig hebt. Voorkomen is beter dan genezen, dat lijkt ons niet meer dan logisch. Voorkom daarom dat u onnodig gevaar oploopt omdat uw dodemansknop hapert, omdat uw zwemvest lek is of omdat de waterpompen verstopt zitten. U kunt in deze watersport webshop allerlei onderdelen van de motor kopen maar ook diverse veiligheidsaccessoires. Nieuwsgierig naar het volledige assortiment? Kijk dan online en verklein uw keuze door op de handige categorieën te klikken of door uw gezochte artikel in te vullen in de ingebouwde zoekbalk.

In onze watersport webshop is er voor ieder wat wils

Wij hanteren de laagste prijzen. Dat komt omdat we onze producten in bulk inkopen. Wij krijgen korting van de leverancier die we doorberekenen in de verkoopprijzen zodat u daar ook de vruchten van kunt plukken. Het gaat om een watersport webshop, dus er zitten wel verzendkosten aan verbonden. Maar dat is slechts €3,95 binnen Nederland. Valt uw bestelling uit boven de 250 euro? Dan komen die verzendkosten er niet langer bovenop, die nemen wij namelijk voor onze rekening. Naast de standaardprijzen op onze artikelen geven we scherpe kortingen op een keur aan producten. Die aanbiedingen verschillen wekelijks dus houdt de watersport webshop goed in de gaten. En wist u dat u een eigen account kunt aanmaken?

  • Dat biedt als voordeel dat u een eigen verlanglijstje bij kunt houden,
  • En de mogelijkheid om direct te bestellen zonder al uw adres- en contactgegeven telkens te moeten invullen,
  • Maar het is zeker niet noodzakelijk om een profiel aan te maken, hoewel het u vast en zeker geen windeieren zal leggen.

Bent u benieuwd of uw product te vinden is in onze watersport webshop? Zoek dan via de categorieën door bijvoorbeeld op montage, elektriciteit, onderhoud of comfort te klikken. Mocht uw merk er trouwens niet tussen staan dan raden we het u aan om dat aan ons te melden. Wij gaan samen met u op zoek en kennen natuurlijk de adresjes zodat we u toch snel kunnen leveren!

We zetten alles op alles om binnen 24 uur te kunnen leveren

Zorg ervoor dat u uw schip goed onderhoud. Motoronderhoud is daarbij erg belangrijk en u zult de boot ook weleens op het dok moeten zetten om het te voorzien van een beschermende laag verf. Laat iedere passagier een zwemvest dragen en vergeet niet om uw vaarbewijs op zak te hebben. dan kan niets u overkomen. Nederland biedt vele mogelijkheden. Er zijn vele te bevaren rivieren, kanalen en meren in het hele land. En ook de Waddenzee of de Noordzee zijn prachtige wateroppervlakten die u vast en zeker eens wilt bevaren. We wensen u een behouden vaart en hopen dat u deze watersport webshop niet zult vergeten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn