De lijstenmakerij in Delft bij uitstek

24 juli 2018

Posted in Creatief en Decoratief

De lijstenmakerij in Delft bij uitstekZoekt u naar een vakkundige lijstenmakerij in Delft zodat u uw zelfgemaakte schilderij kunt inlijsten? Wilt u de eerste tekening van uw zoontje of dochtertje in uw huis ophangen? Of wilt u die tekening juist inlijsten zodat u het als cadeau aan uw ouders kunt schenken? Misschien hebt u een mooie foto van u en uw partner geschoten tijdens een bijzondere vakantiereis. Als cadeau op Valentijnsdag kunt u bij onze lijstenmakerij in Delft de foto prachtig inlijsten in een frame van oogverblindende schoonheid en topkwaliteit. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren? Hebt u een dure zeefdruk van Andy Warhol gekocht of een werk van Herman Brood waar u nog een lijst voor zoekt? Gaat het om de renovatie van een lijst of wilt u bijvoorbeeld een foto van David LaChapelle inlijsten? Wat de reden van uw bezoek aan onze website dan ook mag zijn, bij Christien van den Oever zult u keer op keer slagen. Zoals u op c-lijsten.nl kunt lezen bieden we de mogelijkheid om duizenden lijsten te kopen, allen van uitzonderlijke kwaliteit. Kiest u voor een klassiek design, een warm houten design of een industrieel kunststoffen design? In deze lijstenmakerij in Delft zult u keer op keer slagen. Kom dus eens een kijkje nemen op de website en bezoek vervolgens de lijstenmakerij in Delft zodat we u van passend advies kunnen voorzien. U gaat er beslist geen spijt van krijgen want u zult elders niet zo snel een gepassioneerde lijstenmaker kunnen vinden met een grote voorliefde voor dit vak.

Er is altijd een oplossing te vinden bij de lijstenmakerij in Delft

Weet u al precies wat u wilt? Weet u al precies welke afmetingen u wilt hebben en welk materiaal er gebruikt moet worden? Dan kunt u dat online direct aan de lijstenmakerij in Delft doorgeven. Op de website vindt u ook het bezoekadres en de openingstijden en uiteraard kunt u in de portfolio vele voorbeelden vinden van werk uit het verleden. De voorbeelden doen u er waarschijnlijk wel van overtuigen dat u absoluut met haar zaken moet doen. Het zal u niets verbazen dat zowel particulieren als bedrijven waaronder zelfs musea en galerieën bij haar aankloppen voor renovaties van schilderijen en lijsten. Ook op Facebook kunt u har speciale pagina liken en volgen. Daar ziet u nog meer voorbeelden en het is tevens één van de handige en snelle methodes om met haar in contact te komen. De andere manieren zijn door langs te gaan, door te mailen, door het formulier op de website in te vullen en op te sturen en ten slotte kunt u haar tijdens kantooruren even bellen. Bij deze lijstenmakerij in Delft kunt u aldus altijd wel een geschikte lijst vinden voor het inlijsten van een zeefdruk, foto, tekening, schilderij of andere tweedimensionaal(kunst)object. Daarnaast verricht ze taken zoals:

  • Passe partout op maat maken,
  • Het schoonmaken van schilderijen,
  • En het in zijn geheel restaureren van schilderijen.

We maken uw lijst erg graag voor u op maat

Het zal u in deze lijstenmakerij in Delft aan niets ontbreken. Ze denkt graag met u mee, kan u advies geven over alle mogelijke lijsten en kan vervolgens snel aan de slag gaan. Het is natuurlijk afhankelijk van uw wensen wat wel en niet mogelijk is maar zij houdt wel van een uitdaging en is dan ook van geen kleintje vervaard. Of u het werk nu wilt exposeren, cadeau wilt geven of wilt verkopen, bij deze lijstenmakerij in Delft zult u ieder keer weer slagen. Vergeet u daarom niet om deze website te bookmarken?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn