De Seagate IronWolf 10TB harde schijf, voor het zware werk

8 september 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

De Seagate IronWolf 10TB is een van de paradepaardjes van dit gerenommeerde merk. U hebt als bedrijf heel wat data op te slaan. Gebeurde dat vroeger met papier en archiefkasten, gebeurt dat tegenwoordig digitaal met harde schijven. U zult een zeer grote opslagcapaciteit nodig hebben dat u kunt vertrouwen en waar iedere medewerker belangrijke gegevens vanaf kan plukken en kan uploaden vanaf zijn eigen computersysteem. Bij ons kunt u alle hardware en software voor ieder bedrijf kopen. Zoekt u als systeembeheerder een nieuwe harde schijf? Dan stellen we de Seagate IronWolf 10TB voor als u een middelgroot kantoor hebt. De Seagate IronWolf 10TB kunt u als klein of middelgroot bedrijf gebruiken als NAS. Dat is eigenlijk het hart van uw computersysteem. Dit is de plek waar onvervangbare bestanden naartoe kunnen worden gestuurd en waar tevens de back-up van andere computers of van software wordt opgeslagen. U vraagt zich misschien af of 10 terabyte teveel van het goede is. Vergeet dan niet dat we ooit onze bestanden op floppy’s en diskette opsloegen. Een zeer onbetrouwbare vorm met slechts enkele kilobytes aan opslaggeheugen. Daarnaast groeien de gegevens en documenten ook aan grootte. Filmpjes worden toegevoegd en foto’s worden steeds scherper, dus de grootte van het bestand ook. Deze trend zet zich nog altijd door dus het kan geen kwaad om teveel opslag te hebben.

De Seagate IronWolf 10TB bestelt u natuurlijk bij Beat-It

Waarom raden we de Seagate IronWolf 10TB nog meer aan? Ten eerste omdat dit een zeer betrouwbaar merk is. Het zal de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Ten tweede kunt u het als NAS gebruiken zodat u alle computers en laptops eraan kunt koppelen. Ten derde kunt u de Seagate IronWolf 10TB bij ons bestellen. En bij ons bent u geen dief van de portemonnee. Dat komt mede omdat u direct een online bestelling kunt plaatsen. Wilt u liever een ander merk, andere capaciteit of zoekt u een totaal ander stuk hardware? Ook dan zult u bij ons slagen. Zo verkopen we naast de Seagate IronWolf 10TB ook:

  • RAM geheugen,
  • Moederborden,
  • Monitoren,
  • En randapparatuur zoals printers en scanners.

U hebt weliswaar 10TB aan opslag, maar dergelijke gegevens past u aan of verwijdert u als ze niet langer nodig zijn. Met de Seagate IronWolf 10TB kunt u in totaal meer dan 180 TB aan gegevens per jaar verwerken en dat lijkt ons een redelijke hoeveelheid voor een middelgroot bedrijf. Een extra voordeel aan de Seagate IronWolf 10TB is het feit dat ze vrijwel muisstil zijn. Op een kantoor is een dergelijk geluid niet zo belangrijk omdat ze dan n een aparte ruimte staan, maar als u een thuiskantoor hebt dan is dit een ander verhaal. Gelukkig zult u geen last hebben van de 7 ronddraaiende discussen waaruit de Seagate IronWolf 10TB is opgemaakt.

Hebt u hier verder nog vragen over? Klim dan in de pen

Natuurlijk kunt u de Seagate IronWolf 10TB ook schakelen met een tweede harde schijf zodat grote bedrijven er ook gebruik van kunnen maken. En als dat nog niet genoeg is, dan kunt u de IronWolf Pro kopen. Dankzij de snelheid, betrouwbaarheid en capaciteit raden wij deze harde schijf van harte aan. En dat zeggen we niet zo maar want we testen elk stuk hardware uitvoerig voordat we het gaan verkopen. Kijk daarom voor meer informatie eens naar het blog dat we over deze harde schijf hebben geschreven. Hebt u vervolgens nog specifieke vragen? Spreek dan een medewerker via de chat aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn