De vouwdoos: alle voordelen op een rij

26 juli 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een goede vouwdoos kan altijd van pas komen. Het maakt niet uit of je een product wil verzenden of dat je er spullen in wil opbergen. Een doos van goede kwaliteit is hierbij erg belangrijk. Want je moet voorkomen dat er bij bijvoorbeeld het verzenden van een doos, deze makkelijk kapot gaat. Dat het product dat er in zit beschadigd raakt, dat zou heel zonde zijn. Een doos moet stevig zijn en niet makkelijk scheuren of indeuken. Daarom is het verstandig om even goed onderzoek te doen voor je een bestelling of aankoop doet. Een voorbeeld van een goede doos die je voor allerlei doeleinden kunt gebruiken is de Amerikaanse vouwdoos. Dit is een hele bekende en stevige doos die zowel goed is voor het opbergen van spullen als voor het verzenden van artikelen. Als je deze bij een goed bedrijf bestelt, zijn hier een aantal pluspunten aan verbonden, zoals:

  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Opstapelbaar
  • Leverbaar in bijna elk formaat

Het is wel zo fijn als de vouwdoos makkelijk in elkaar te zetten is. Je hebt geen zin in een ingewikkeld bouwpakket, dat kost alleen maar tijd en energie. Dat is hier gelukkig niet het geval want de vouwdoos heb je op eenvoudige wijze zo in elkaar gezet.

Een goede vouwdoos bestel je bij Dozen Laten Maken

Een ander groot voordeel van de vouwdoos is dat deze makkelijk op te stapelen is. Dat kan bijvoorbeeld goed uitkomen als ze met meerdere tegelijk op pallets moeten worden geplaatst. Ook kan het heel handig zijn om meerdere vouwdozen op elkaar te zetten in je opslag. Het is heel fijn om in je winkel of woning orde te hebben en dat kun je bereiken door bijvoorbeeld alles op te bergen in dozen. Als je deze ook nog op een veilige manier op elkaar kunt stapelen, hoeft dat niet veel ruimte te kosten. Maar dan is de kwaliteit natuurlijk wel belangrijk, zodat deze stevig genoeg zijn om alles bij elkaar te kunnen houden en beschermen. Er zijn bedrijven waar je deze vouwdoos in bijna elk gewenst formaat kunt bestellen, maar dat is niet overal het geval. Daarvoor moet je een goede site weten te vinden waar dit tot de mogelijkheden behoort. Gelukkig bestaat deze site, bij Dozen Laten Maken kun je namelijk een vouwdoos creƫren die helemaal aan jouw eisen voldoet.

Vouwdozen in allerlei soorten en maten

Wil je een vouwdoos bestellen, dan is het zeker een aanrader om naar Dozen Laten Maken te gaan. Hier vind je een vouwdoos in allerlei soorten en maten. Sterker nog, de maten bepaal je helemaal zelf. Kijk goed hoe stevig je de vouwdoos wil hebben, in welke kleur en of je deze bedrukt wil hebben. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor kleppen aan de boven- en onderkant die de hele open zijde van de doos overlappen. Daardoor is deze extra stevig en kunnen er extra zware voorwerpen in worden vervoerd. Naast deze vouwdozen zijn er nog meer exemplaren te bestellen via deze site. Kijk ook eens naar de postdozen, voor als je veel verzendingen doet. Of ga voor de wikkeldozen, die goed voor lange, platte en grote producten kunnen worden gebruikt. Het is maar net wat je nodig hebt, maak een goed overzicht van wat je kunt gebruiken en dan kun je bij deze site kijken wat de beste bestelling is voor jou. Als er meerdere producten gescheiden moeten worden kun je ook kiezen voor een vakverdeling. En een golfkartonplaat kun je bijvoorbeeld als bodemplaat gebruiken voor extra stevigheid. Kortom, voor elke doos ga je naar Doos Laten Maken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn