Doe een sales training voor je bedrijf

4 april 2017

Posted in Nieuws

Sinds het oprichten van mijn eigen bedrijf heb ik een beslissing gemaakt die ver boven alle andere beslissingen uitsteekt. Ik ging van werknemer naar zelfstandig ondernemer en er was niemand die mij erop had kunnen voorbereiden wat een verschil dat was. Ik dacht dat ik eraan gewend was om mijn eigen tijden in te delen en daarin heel zelfstandig aan het werk te zijn, maar niets bleek minder waar toen ik mijn eigen bedrijf begonnen was. Ineens was het heel aantrekkelijk om alle “vervelende” taakjes uit te stellen en in plaats daarvan alleen maar dingen te doen die ik leuk vond. Ik merkte al snel dat het ontwikkelen van mijn diensten en producten heel erg goed ging, maar ik had eigenlijk geen klanten om ze aan te verkopen en daar moest toch wel snel verandering in komen, anders was ik mijn bedrijf voor niets gestart en dat was toch echt niet de bedoeling. Ik ging bij mezelf te raden wat er nu mis was en waarom ik acquisitie maar uit bleef stellen. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat het kwam doordat ik de kennis op dit gebied miste en die had ik toch wel echt nodig. Daarom besloot ik om een sales training te gaan volgen en zo beter te worden in het acquireren van klanten.

  • Creeren van een vertrouwensrelatie
  • Inspelen op (niet-bestaande) behoeftes
  • Motiveren tot een aankoop

Het uitzoeken van een goede sales training deed ik via de website van Edubookers. Hier hebben ze de mogelijkheid om uiteenlopende trainingen en opleidingen met elkaar te vergelijken. Dit kan op verschillende soorten onderwerpen en door je plaatsnaam in te vullen krijg je alleen maar trainingen die bij jou in de buurt worden gegeven. Je kunt zelfs invullingen tot hoe ver je bereid bent om te reizen.

Meer succes na het volgen van de sales training

Het inschrijven voor de sales training van mijn keuze was heel eenvoudig via de website van Edubookers. Je kunt hier op factuur betalen, dus ik hoefde me ook niet meteen druk te maken over het geld. Daarnaast kreeg ik zowel een beste prijsgarantie als een startgarantie. Ik was er dus van verzekerd dat de sales training gewoon door zou gaan. Dat is toch wel prettig om te weten, want ik had er inmiddels wel echt op gerekend om deze training te gaan volgen. En zo gezegd, zo gedaan. De sales training beviel uitstekend en ik merkte al na de eerste bijeenkomst dat ik er ontzettend veel uit kon halen. Ik ging direct de volgende dag al aan de slag met het bellen van potentiële klanten en met succes! Ik had meteen een aantal afspraken te pakken waarin ik de deal zou proberen te sluiten.

Alles aspecten van de sales training

De sales training die ik via de website van Edubookers vond was uitstekend en ik begrijp dan ook heel goed dat de cursus zo’n goede rating had! Alle aspecten die ik nodig had kwamen aan bod en ik zou echt iedere ondernemer aanraden om een gelijkwaardige training te volgen. Via Edubookers is het ontzettend makkelijk om een training bij jou in de buurt te vinden en je kunt in het overzicht op de website snel zien hoeveel de training kost, waar het is en wanneer en wat andere mensen van de cursus vonden. Het verbaast mij dan ook niets dat er steeds meer mensen zijn die gebruik maken van deze website om de opleiding die zij nodig hebben te vinden. Als jij een nieuwe uitdaging zoekt, dan is dit de website waar je moet zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn