Een fantastische goochelaar tijdens uw bedrijfsuitje

6 mei 2016

Posted in Nieuws

Voor veel bedrijven is het tegenwoordig maar wat lastig, het bedenken van leuke activiteiten als uitje voor alle medewerkers. Iedereen vindt iets anders leuk en daarom is een actieve survivaltocht of een gezellige middag knutselen vaak niet het meest handige om te gaan doen. Iets wat altijd leuk is, is een etentje met z’n allen. Bij zo’n diner of tijdens de borrel is het echter wel leuk als er goed entertainment plaatsvindt. Dan is het inhuren van een goede goochelaar echt een fantastische mogelijkheid. Een goochelaar vindt iedereen leuk. Het is ook nog eens interactief omdat iedereen mee kan doen en samen kijkt u naar de onmogelijk lijkende trucs die voor uw ogen plaatsvinden. Goochelaar Jordi is zo iemand die voor feesten en partijen ingehuurd kan worden. Hij heeft vele prijzen gewonnen en is een absolute aanrader. Een optreden van zo’n artiest maakt het helemaal af. Goochelaar Jordi is te boeken als tafelgoochelaar en laat verschillende soorten trucs zien waar nog lang over nagepraat zal worden bij de koffieautomaat. Een tafelgoochelaar is een artiest die recht voor uw neus aan tafel verschillende trucs uit kan voeren zonder dat u in de gaten heeft hoe hij het doet. Dit is echt vakmanschap en dat moet u zeker niet door een onbekend persoon laten doen. Goochelaar Jordi is hierin gespecialiseerd en zal voor u een fantastische avond vol entertainment creëren. U hoeft niet bang te zijn dat er veel dezelfde trucs voorbij komen, door het grote repertoire kunt u de hele avond genieten van verschillende acts en heeft iedereen zeker een avond om nooit meer te vergeten. U kunt zelf een locatie kiezen omdat de goochelaar naar u toe kan komen. Hierdoor hoeft u ook geen extra maatregelen te nemen om de ruimte om te bouwen of extra attributen neer te zetten. De goochelaar zal alles meenemen wat nodig is voor de verschillende trucs en van te voren alles opbouwen.

Het inhuren van een goochelaar

U kunt een goochelaar inhuren voor veel verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een kinderfeestje. Welk kind houdt er niet van magische trucs die niet te verklaren zijn? Een goochelaar kan een feestje helemaal doen opleven en uw kind zal u zeker dankbaar zijn dat het feestje in de smaak is gevallen bij vriendjes. U kunt boeken door via de website het contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Hierdoor kunt u snel een antwoord krijgen op al uw vragen. Bijvoorbeeld hoe groot de groep met kinderen mag zijn. Het kan uiteraard vervelend worden voor iemand die op moet treden wanneer de groep zo groot is dat er lastig orde is te houden. Daar moet wel rekening mee gehouden worden. Verder is het natuurlijk belangrijk of de ruimte groot genoeg is. Wanneer u een echte performer inhuurt is dat meestal geen enkel probleem en kunt u rustig genieten van een prachtige show. Ook de kinderen zullen dol zijn op de verschillende trucs die uit de mouw worden geschud. Een goochelaar is vaak een echte rasartiest die elk publiek naar zijn hand kan zetten. Door een goede artiest in te huren krijgt u ongetwijfeld veel positieve reacties. Een professioneel optreden biedt verschillende voordelen:

  • Een vakkundig optreden
  • Fantastische goocheltrucs
  • Snel een offerte aanvragen

Voor allerlei verschillende feesten is een professionele artiest inhuren een goed idee. De verschillende goocheltrucs kunnen volledig worden aangepast aan het publiek. Wanneer u bijvoorbeeld veel ouderen in de zaal heeft, kunnen er wat rustigere trucs worden uitgevoerd. Hierdoor heeft niemand het gevoel buitengesloten te worden en kunt u met de hele groep een leuke avond tegemoet zien. Goocheltrucs doen het ook heel goed tijdens familiefeesten. Een tafelgoochelaar kan gemakkelijk en snel tussen de verschillende sta tafels manoeuvreren en overal zijn kunsten laten zien. Hierdoor kunt u ook gewoon doorgaan met borrelen en hoeft u niet bang te zijn dat er geen mogelijkheid is om elkaar weer eens te spreken.

Altijd een succes

De trucs die worden uitgevoerd door goochelaar Jordi zijn zo goed dat werkelijk niemand door heeft hoe het nu precies in elkaar zit en dat is maar goed ook, want een goede artiest vertelt zijn geheimen nooit. Ook wanneer er geen tafels in de ruimte staan is het mogelijk om een mooie show op te laten voeren. Een goede tafelgoochelaar kan namelijk zonder moeite zijn trucs ook lopend uitvoeren. Dit vergt zeer veel ervaring en het kan dan ook zeker niet door de eerste de beste worden gedaan. Wanneer u een fantastische avond vol met magie wilt, kunt u dus het beste een goede artiest inhuren die precies weet hoe een volle zaal bespeeld moet worden. Belangrijk is ook dat de artiest zelf veel plezier heeft in het werk en er helemaal voor gaat. Het showelement is ontzettend belangrijk en dat komt dan ook heel goed naar voren in de optredens van goochelaar Jordi. Hij laat u versteld staan met de vaak verwarrende en onbegrijpelijke trucs die tot in perfectie worden uitgevoerd. Er zijn al vele prijzen gewonnen en de vele positieve feedback hebben de verschillende trucs tot een waar hoogtepunt gebracht. U kunt gemakkelijk een offerte opvragen voor een optreden. Hier is ook extra informatie aan te vragen. Zorg voor een onvergetelijke dag met de familie of een gezellig uitje met het hele team. De mogelijkheden zijn eindeloos, voor elke groep mensen is een passende show met mooie goocheltrucs te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn