Een Lapland vakantie zal voor altijd een blijvende herinnering zijn

28 september 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

xplorethenorth - lapland vakantieStaat er al lange tijd op uw verlanglijstje de wens om een mooie Lapland vakantie te beleven? Laat uw droom werkelijkheid worden en boek een vakantie naar dit fantastische land. Hiervoor gaat u naar de site Xplorethenorth.be. Hier vindt u gelijk alle mogelijkheden. Ook ziet u dat u niet alleen kunt kiezen uit Lapland, maar ook uit een aantal andere mooie landen. U kunt bijvoorbeeld in Lapland het Noorderlicht zien. Of u deze gelegenheid krijgt is afhankelijk van de onderstaande punten:

  • Ligging
  • Reisduur
  • Reisperiode
  • Maanstand

Lees alles over het Noorderlicht en diverse mogelijkheden op de website. Ook kunt u hier een brochure aanvragen of een offerte. Via de mail kunt u ook op de hoogte worden gehouden van aanbiedingen en meer.

Het Noorderlicht spotten tijdens uw Lapland vakantie

Het duurt niet al te lang meer voordat we weer middenin de kerstperiode zitten. Nog maar een paar maanden en dan is het weer zover. In gedachten moeten we bij Kerst vaak denken aan de sfeer die hierbij komt kijken. We zingen liederen terwijl de sneeuw uit de hemel dwarrelt en ondertussen houden we een warme kop chocomelk vast, terwijl we ons opwarmen bij de open haard. Het klinkt eigenlijk allemaal te perfect om waar te kunnen zijn. Helaas gebeurt het in ons land steeds vaker dat het rond die tijd nog steeds vrij warm is voor de tijd van het jaar. Er is vaak niet eens sprake van vorst, dus ook sneeuw is er dan vaak niet te vinden. Dat is jammer. Nu hoeft u voor het vieren van Kerst niet perse in ons land te blijven. U kunt hiervoor ook naar een ander land waar wél een mooie sneeuwlaag ligt. Zou het niet fantastisch zijn als het een avontuur wordt om nooit meer te vergeten? In dat geval is het een goed idee om naar Lapland op vakantie te gaan in de decembermaand. Gaat u naar Lapland op vakantie, dan heeft u in ieder geval een sneeuwgarantie. In dit land sneeuwt het namelijk wel meer dan 200 dagen per jaar! Er ligt dan niet een klein laagje, maar een flinke laag. Natuurlijk gaat u niet alleen naar Lapland op vakantie om de sneeuw, want wat denkt u bijvoorbeeld van het mooie Noorderlicht? Gaat u naar Lapland op vakantie in één van de wintermaanden, dan is de kans groot dat u de mogelijkheid krijgt om het Noorderlicht in al haar pracht te kunnen zien. Zoiets waar kunnen nemen is werkelijk adembenemend. Het geeft een extra dimensie aan uw verblijf in dit land. Wilt u naar Lapland op vakantie? Dan is het belangrijk om voor de juiste aanbieder te kiezen als het gaat om dit soort reizen. Voor een Lapland vakantie dat tot in de puntjes geregeld is, gaat u naar de site Xplorethenorth.nl. Wilt u op en top kunnen ontspannen en genieten, kies dan bijvoorbeeld voor de heerlijke Noorderlicht comfort week. U maakt tijdens deze week een tocht met husky’s, maar ook zult u rendieren met eigen ogen mogen zien. Zullen het de rendieren zijn van de kerstman? Wie zal het zeggen?

Bezoek ook eens een infoavond

Voor meer informatie over de inhoud van deze reis, verzoeken we u om naar de website te gaan. Hier vindt u heldere en volledige informatie over wat u allemaal zult gaan beleven. Bezoek ook eens één van de informatieavonden die georganiseerd worden door deze firma. Hier krijgt u een nog beter beeld van de mogelijkheden, maar kunt u ook gelijk op een persoonlijke manier praten met medewerkers. Zo krijgt u qua sfeer en professionaliteit ook een nog beter beeld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn