Epdm is een uitstekend dakbedekkingsmateriaal

25 juni 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Hebt u weleens van epdm gehoord? Als ware doe-het-zelver hoeven we u waarschijnlijk niets over dit materiaal uit te leggen. Wij van interexpress.nl zijn een leverancier van dit dakbedekkingsmateriaal. En niet een onbekende leverancier overigens. Zo zijn we zelfs bekend van klusprogramma’s op de Nederlandse televisie. Kijk die uitzendingen gerust eens via YouTube terug. De links vindt u op onze website. Epdm is een ingewikkelde afkorting van een rubberen kunststof. Een zwart polymeer met uitzonderlijke eigenschappen waaronder een uitstekende flexibiliteit en elasticiteit zodat u uw dak snel en eenvoudig geheel zonder professionele dak kunt bedekken. U wilt immers uw platte daken beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk aan zure regen, water dat langdurig blijft liggen, oliën, uv-straling en wortelen van planten die geen grip krijgen op uw dak. Daarom leveren we enkel klasse A-1 met een dikte van maar liefst 1,30 mm. U bestelt epdm per rol en uiteraard zult u alle overige benodigdheden ook in onze webwinkel voor scherpe prijzen kunnen kopen. Bedrijven die in bulk epdm willen kopen raden we aan om eerst even contact met ons op te nemen. We willen immers geen nee-verkoop hebben dus als u een grote bestelling wilt maken, dan zorgen we ervoor dat we extra materiaal inkopen. Tevens kunt u op dergelijke bestellingen flinke kortingen krijgen.

Epdm kan op grote schaal gebruikt worden

Een dak bedekken met epdm is een eenvoudig klusje dat iedere leek in een middagje kan doen. We begrijpen dat u er uiteraard wel instructies bij nodig hebt en die zult u daarom ook kunnen vinden op onze site. Mocht u tegen problemen aanlopen dan kunnen we u direct live helpen als u met onze klantenservice belt. Naast de epdm op rol kunt u allerlei accessoires kopen. Denk aan de gereedschappen die u gebruikt tijdens de aanleg en de messen om de rollen mee af te snijden. Ook verkopen we totaalpakketten zodat u direct aan de slag kunt zonder afzonderlijke producten te hoeven kopen. U lijmt en kit de bedekking op een gladgestreken dak en dergelijke lijmen vindt u tevens in ons assortiment. Dit is slechts een korte opsomming want we kunnen u van alle onderdelen voorzien.  We willen u graag nog enkele belangrijke voordelen van epdm vertellen:

  • Ten eerste is het 100 procent onderhoudsarm. U legt het aan en vervolgens hebt u er 25 jaar geen omkijken meer naar. Het enige dat u natuurlijk zo nu en dan moet doen is het schoonmaken van de goot.
  • Ten tweede houdt het uv-straling tegen en ook ozon.
  • Ten derde is het zelfdovend, bitumenbestendig en worteldoorgroeibestendig.
  • En ten vierde is het erg eenvoudig te bewerken zodat u het snel op maat kunt snijden en kunt aanleggen, zeer duurzaam en biologisch verantwoord!

Laat gerust een beoordeling achter

Hopelijk kiest u voor epdm. Wist u dat het voor vrijwel elke ondergrond het beste materiaal is? Zowel op hout, lood, zink en steenachtige materialen zoals beton is deze rubber de beste oplossing. Terwijl u meestal enkel de ondergrond hoeft te lijmen! Of u nu aannemer, klusjesman of particulier bent, we verkopen epdm in alle soorten en maten tegen scherpe prijzen. Bovenop deze prijzen leveren vrij vaak scherpe aanbiedingen dus het kan zeker geen kwaad om regelmatig een kijkje te nemen op de website. Zo kan het bijvoorbeeld geen kwaad om de website even te bookmarken tussen uw favoriete sites. We zijn erg trots op onze gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,9. Hopelijk wilt u ook een rating geven en een kort berichtje achterlaten. Daar doet u ons een groot plezier mee. Bekijk ook : EPDM dakbedekking & EPDM folie kopen | Interexpress EPDM Systemen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn