Gebruikte pallets voor al je transport- en opslagdoeleinden

22 april 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een opgeruimd magazijn is een goed magazijn. Met deze filosofie in je achterhoofd kun je er wel vanuit gaan dat je bedrijf op rolletjes loopt. Het is vaak een groot probleem als je magazijn niet efficiënt is georganiseerd. Ten eerste is het lastig om de producten die je nodig hebt te vinden. Ten tweede is het lastig om producten snel en efficiënt te vervoeren. Als je bijvoorbeeld niet alles direct op pallets stapelt dan is het lastig om de boel met een heftruck direct uit het magazijn te halen en te vervoeren naar een truck. Als je een overdreven scenario wil zien wat er gebeurt als je je magazijn niet op orde hebt, dan is het verstandig om op YouTube eens te zoeken op ‘The Office’. Er is ten minste 1 aflevering waarin het magazijn personeel staakt en waarin de amateurs de truck met papier proberen te laden met desastreuze gevolgen. Vervolgens krijgen de klanten niet op tijd hun papier en dat zorgt ervoor dat er inkomsten misgelopen worden. Dit is een overdreven voorbeeld, maar het laat wel zien hoe belangrijk het is om je magazijn op orde te hebben en ook hoe belangrijk het is om op voorhand al aan de slag te gaan met pallets. Als je bijvoorbeeld papier op een pallet stapelt en dat goed stabiel afwerkt met bijvoorbeeld folie, dan is het een koud kunstje om de hele partij op de pallet direct te vervoeren via een Heftruck. Daarnaast zorgen pallets ook voor een goede organisatie, want je kunt er prima mee stapelen en alle pallets hebben hetzelfde formaat dus je kunt het magazijn prima inrichten met pallets op een gestructureerde wijze. Daarnaast hoeven pallets niet duur te zijn, want je kunt kiezen voor houten pallets en gebruikte pallets. Daarnaast kun je gebruikte pallets kopen. Gebruikte pallets zijn ideaal, want pallets gaan in principe lang mee en het is ook niet nodig om altijd nieuwe pallets te kopen, want gebruikte pallets voeren hun taak net zo goed uit als gebruikte pallets, alleen betaal je er minder voor. In principe zijn pallets gemaakt van ruwe materialen die het vervoer vergemakkelijken. Je hoeft dus niet de Ferrari onder de pallets te kopen. Dat is weggegooid geld als je bedenkt dat gebruikte pallets het vervoer en de opslag net zo goed realiseren. Dus als je je magazijn op orde wil brengen voor een voordelige prijs, overweeg dan om gebruik te maken van gebruikte pallets, want met gebruikte pallets breng je voordeel in je bedrijf, zowel wat betreft de kosten als de efficiëntie.

Waar vind ik de juiste gebruikte pallets?

Als je besluit om gebruik te maken van gebruikte pallets, maar ook als je liever nieuwe pallets wilt kopen, dan ben je bij palletspoed.nl aan het juiste adres. Hier vind je namelijk gebruikte pallets en nieuwe pallets. Tevens heb je de keuze uit houten pallets of kunststof pallets. Het is dus maar net wat voor materiaal je in je magazijn hebt. Houten pallets zijn ideaal voor de wat grovere materialen en plastic pallets kun je weer prima inzetten voor zowel grove materialen evenals de meer subtiele materialen. Kort samengevat heb je de keuze uit:

  • Nieuwe pallets
  • Gebruikte pallets
  • Pallet-bed
  • Kunststof pallets
  • Palletranden
  • CP-pallets
  • Lounge-set van pallets

Je hebt bij deze webwinkel dus voldoende keuze en het is ook goed om te weten dat je pallets voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Gebruikte pallets worden door klussers gebruikt om bijvoorbeeld een tv meubel te maken. Creatievelingen gebruiken gebruikte pallets vaak om wanddecoraties mee te maken. De grove industriële look is erg in tegenwoordig dus gebuikte pallets zijn een hot item. Hierdoor zijn gebruikte pallets dus erg gewild en dat maakt dat aanbieders van gebruikte pallets moeten concurreren. Dit heeft een voordelige invloed op de prijzen van de gebruikte pallets, althans een voordelige invloed voor de consument. Dat zie je dan ook meteen terug op de website van palletspoed.nl. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk.

Waarom palletspoed.nl?

Als pallets inderdaad zo populair zijn, dan zijn er vast andere webwinkels waar je goedkoop pallets kunt kopen. De vraag is dan ook waarom je zou kiezen voor palletspoed.nl. Allereerst beschikt deze webwinkel over een webwinkel keurmerk. Dit betekent dat de pallets die je bestelt ook echt geleverd zullen worden en dat je niet voor onwelkome verassingen komt te staan. Een webwinkel keurmerk krijgt een webwinkel pas, nadat ze voor een jaar of meer hebben bewezen afspraken na te komen en dus betrouwbaar zijn. Dit is natuurlijk een uitstekende reden om te kiezen voor palletspoed.nl. Een andere reden is natuurlijk het feit dat de pallets allemaal zeer scherp geprijsd zijn. Combineer dit met de betrouwbaarheid en je weet zeker dat je bij palletspoed.nl goede pallets ontvangt voor zeer aantrekkelijke prijzen, een ideale combinatie. Het beste is dus om een webwinkel te vinden waar de prijzen aantrekkelijk zijn en de service betrouwbaar. Palletsspoed.nl is precies een dergelijke website. Daarnaast heb je ook te maken met kleinere voordelen. Zo krijg je de bestelling altijd binnen 24 uur thuis geleverd of op de locatie van je keuze zoals het bedrijf waar je werkzaam bent. Verder heb je ondanks de snelle levering te maken met erg lage leveringskosten. Dit maakt het extra aantrekkelijk om te bestellen via deze webwinkel. Tot slot kun je uiteraard op een veilige manier betalen met bijvoorbeeld iDEAL of PayPal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn