Geef magneetsieraden cadeau

14 april 2017

Posted in Sieraden en Accessoires

Sieraden komen er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Het is dan ook niet gek dat heel veel mensen wel wat sieraden thuis hebben liggen en waarschijnlijk ook met hoge regelmaat dragen. Als je echt weer eens een speciaal sieraad wilt kopen dan ben je bij Energetix magneetsieraden aan het juiste adres. De magneetsieraden die ze hier verkopen zijn op het eerst gezicht heel simpel, maar zijn daardoor op uiteenlopende manieren te combineren met allerlei outfits.

  • Flexibele armbanden
  • SportEX
  • Voor kinderen en tieners

Inmiddels hebben ze bij Energetix magneetsieraden een heleboel soorten collecties uitgebracht. Natuurlijk kun je er de huidige 2017 collectie kopen, maar ook hebben ze een heleboel andere soorten collecties die zeker de moeite waard zijn om even te bekijken. Heb je bijvoorbeeld een kind of tiener in huis die graag sieraden draagt? Dan is er een speciale lijn voor hen ontwikkeld. Met deze lijn is er rekening mee gehouden dat kinderen en tieners vaak een stuk actiever zijn in het dagelijks leven dan volwassenen en dus zijn de magneetsieraden binnen deze collectie net iets steviger zodat ze niet zomaar kapot zullen gaan. Maar natuurlijk hoef je er bij de andere collecties hier ook niet bang voor te zijn. De kwaliteit van de armbanden is zeer goed.

Speciale magneetsieraden voor het sporten

Hoe goed de kwaliteit van de magneetsieraden ook is, het is toch een iets minder verstandig idee om ermee te gaan sporten. Dit omdat je zomaar ergens achter kunt blijven haken en dat is niet zo goed voor het sieraad. Daarnaast kan ook zweet vaak een slechte uitwerking hebben op bijvoorbeeld zilver. Sport je graag en vergeet je daarbij regelmatig om je sieraden af te doen? Of wil je er tijdens het sporten ook gewoon leuk uitzien en je sieraden om kunnen houden? Dan zijn de SportEX magneetsieraden iets voor jou. Hiermee kun je altijd en overal gezien worden. Dus ook in de sportschool. Tijdens het sporten hoef je er dan ook eens niet bang voor te zijn dat de armband kapot zal gaan of zal beschadigen. Hier is allemaal aan gedacht bij het ontwerpen van deze speciale magneetsieraden. Wil je hier graag meer over weten? Neem dan snel een kijkje op de website van Energetix magneetsieraden. Hier vind je uiteraard alle collecties die er op dit moment zijn. Ook vind je er meer informatie over hoe je de sieraden het beste kunt onderhouden en welke maat je bijvoorbeeld nodig hebt.

Bestellen

Wil jij ook een van deze sieraden bestellen? Dan doe je dat zeer eenvoudig via de website. We raden je aan om van tevoren eerst de informatie die je op de website kunt vinden goed door te nemen. Aan de hand hiervan weet je dan precies wat je moet bestellen en ook in welke maat. Want natuurlijk komen deze sieraden in verschillende maten. Daarnaast heb je ook de keuze uit variƫrende patronen. Neem dus ook zeker even de tijd om te bekijken wat ze allemaal hebben en wat het beste bij jou zal passen. Het is zelfs mogelijk om de sieraden te laten graveren. Dat is natuurlijk extra leuk wanneer je een speciale gebeurtenis hebt die binnenkort plaatsvindt. Veel mensen kiezen ook voor het graveren van de sieraden wanneer ze het bijvoorbeeld cadeau geven. Op die manier zal de ontvanger nooit vergeten wie het sieraad gegeven heeft. Uiteraard kun je op de website hier meer over weten. Het is slim om er rekening mee te houden dat wanneer je voor deze optie kiest, het uiteraard wel iets langer duurt voordat het sieraad geleverd kan worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn