Hier ben je aan het juiste adres voor een timmerbedrijf in Zeeland

20 februari 2018

Posted in Woning en Tuin

Als je op zoek bent naar een timmerbedrijf in Zeeland, is VIDHO Interieurbouw een hele mooie optie. Ik val gelijk met de deur in huis, maar waarom eromheen draaien als je heel erg blij bent met het resultaat van een hele prettige samenwerking? Een tijdje geleden was ik naarstig op zoek naar een timmerbedrijf in Zeeland, wat niet heel makkelijk was om te vinden. Tenminste, er zijn wel wat partijen die de diensten die ik voor ogen had kunnen leveren, maar helaas voelde ik lang niet bij elk bedrijf de klik. Natuurlijk zullen er meer bedrijven zijn die kwaliteit leveren, maar er zijn meer dingen belangrijk in mijn ogen. Ik heb wel een aantal eisen als het gaat om een samenwerking met een timmerbedrijf in Zeeland. Ten eerste vind ik het heel belangrijk hoe een eerste gesprek verloopt. Je merkt als je contact legt gelijk wat voor vlees je in de kuip hebt. Hoe word je te woord gestaan? Hoe verloopt de communicatie? Zo’n eerste indruk vind ik gelijk belangrijk. Het is bij andere bedrijven namelijk echt voorgekomen dat ze zich gelijk al niet aan de afspraken hebben gehouden. Dat je niet werd teruggebeld terwijl dat wel was beloofd. Of dat er ineens andere ‘regels’ waren dan de informatie die op de website stond. Dat is allemaal zonde, als je een timmerbedrijf in Zeeland inschakelt, wil je natuurlijk als klant gelijk weten waar je aan toe bent. Gelukkig heb ik uiteindelijk een timmerbedrijf in Zeeland gevonden dat doet wat ‘ie belooft, zich aan afspraken houdt en zeer goede kwaliteit levert voor een vriendelijke prijs. En daarom kan ik VIDHO Interieurbouw iedereen aanraden.

Zo verloopt de samenwerking met dit timmerbedrijf in Zeeland

Al vanaf het begin is alles duidelijk, hoe een samenwerking met VIDHO in z’n werk gaat. Ik houd van duidelijkheid en vind het fijn als ik precies weet waar ik aan toe ben. En dat was zeker het geval bij dit timmerbedrijf in Zeeland. Op de website kun je al precies vinden hoe het begintraject verloopt, en ik kan op basis van mijn eigen ervaring vertellen dat ze zich inderdaad goed aan deze afspraken houden.

  • Gesprek
  • Passend advies
  • Offerte
  • 3D-tekening
  • Na akkoord wordt opdracht uitgevoerd

Dit is een hele heldere structuur voor een samenwerking, wat zij doen om een zo goed mogelijke service te kunnen bieden. In een eerste gesprek kun je precies kenbaar maken wat je wensen zijn. Natuurlijk heb je zelf je wensenlijstje waarschijnlijk van tevoren al klaar, maar bij dit timmerbedrijf in Zeeland wordt goed doorgevraagd, waardoor ze zo goed mogelijk kunnen inspelen op de eisen en wensen van de klant. Dit komt het eindresultaat zeker ten goede. Vervolgens maken ze een offerte op en wordt een 3D-tekening gemaakt, wat de eerste keer zelfs gratis is. Ook zit je in dit stadium nog nergens aan vast. Na een akkoord gaan ze daadwerkelijk aan de slag, en is het een kwestie van tijd voor jouw interieurdroom werkelijkheid wordt.

Geniet van een excellente service en topkwaliteit meubels

Ik kan niet anders zeggen dan dat de service die dit timmerbedrijf in Zeeland verleent echt van hoog niveau is. Vanaf het begin verliep de samenwerking soepel en het eindresultaat is boven mijn verwachting. Ik ben dolblij met de meubels die zijn geleverd, niet alleen qua uiterlijk, maar zeker ook qua kwaliteit. Er wordt altijd maatwerk geleverd, of het nou gaat om de ontwikkeling of productie van meubels, of het creëren van een compleet nieuw interieur. Zowel je eigen huis als kantoor kan een nieuwe sfeer krijgen dankzij VIDHO Interieurbouw. Kijkt u ook een op interieurbouw-nederland.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn