Jouw beste cv maken

7 juli 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ben jij bezig om een nieuwe baan te vinden? Dan is een goed cv maken de eerste stap om te maken. Zonder een goed cv zul je echter nergens komen. Onafhankelijk van wat voor functie je zoekt, het juiste cv maken zal ervoor zorgen dat dit een stuk makkelijker voor je wordt. Er zijn twee soorten cv’s waar je uit kunt kiezen bij het cv maken:

  • Chronologisch cv
  • Functioneel cv

Een chronologisch cv wordt ook wel veelal gezien als een traditioneel cv. Hiermee som je op wat je in de voorgaande jaren allemaal gedaan hebt. Het is altijd verstandig om bij het cv maken er rekening mee te houden dat je het niet te lang maakt. Een recruiter krijgt vaak een hoop cv’s wanneer zij een vacature openstellen, je wilt dus opvallen met jouw cv. Door het niet te lang te maken zorg je er ook voor dat ze het helemaal zullen doornemen en zo dus de beste eerste indruk van je krijgen. Voor een recruiter is het belangrijk dat zij in praktisch een oogopslag kunnen zien wat jij te bieden hebt. Zien ze dit niet vrijwel meteen? Dan is de kans groot dat je op de nee-stapel terecht komt. Dit is natuurlijk niet wat je wilt. Zorg er daarom voor dat je cv niet alleen te lang is, maar ook dat deze er netjes en verzorgd uitziet. En voornamelijk: geen spellings- en grammaticafouten! Daar is geen enkel cv ooit beter van geworden!  Bekijk nu de site http://www.lifebrander.nl/ voor meer informatie over het maken van een cv.

Hulp bij je cv maken

Vind jij het lastig om je eigen cv te maken en hierbij een goede eerste indruk te maken? Dan is het verstandig om ervoor te kiezen om hulp in te schakelen en hiervoor ben je aan het juiste adres bij Lifebrander. Bij dit bedrijf weten ze alles over cv maken en sollicitatiebrieven. Als jij hier dus wel wat hulp bij kunt gebruiken, neem dan vandaag nog contact met ze op. Zij weten precies hoe zij je kunnen helpen op de manier die bij jou past. De inhoud en lay-out van je cv wordt niet alleen bepaald door de functies waarop je solliciteert, maar ook wat jou het beste reflecteert. Dit is de manier om een goede eerste indruk te maken. Bij een cv maken is het dan ook altijd een goede tip om ook te kijken naar het ontwerp ervan. Zorg voor een mooi lettertype en een passend design. Hiermee kan je je cv nog meer laten opvallen en het kan de recruiter ook een hoop vertellen over jou. Het is bewezen dat het dit een stuk efficiënter maakt om de baan te vinden die jij graag wilt.

Pas je cv vandaag nog aan

Bij een cv maken zijn er een aantal dingen belangrijk om mee te nemen. Wil je graag de volledige lijst van tips hebben? Bekijk deze dan op de website van Lifebrander. Als je graag een meer persoonlijk advies wilt, dan helpen de medewerkers van dit bedrijf je verder. Zij hebben veel kennis en ervaring op dit gebied en ze weten dan ook precies hoe ze jou het beste kunnen helpen met je cv maken. Na het opstellen van je cv is het uiteraard ook belangrijk dat je sollicitatiebrief er goed uitziet. Ook hierbij kunnen ze je voorzien van advies bij Lifebrander. Als je beide onderdelen goed aanpakt, dan hoeft het geen enkel probleem te zijn om jouw volgende baan te vinden! Hou altijd in gedachte dat het doel van een cv maken en een sollicitatiebrief schrijven is om uitgenodigd te worden voor een eerste gesprek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn