Keerklepcontrole laten uitvoeren

5 maart 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een keerklepcontrole is zeer belangrijk voor iedereen die te maken heeft met het opslaan van drinkwater. Veel bedrijven zorgen er dagelijks voor dat drinkwater op een goede manier bij iedereen thuis word geleverd. Het mag dan zeker niet zo zijn dat er schadelijke stoffen in het water komen te zitten. Om de controle op vervelende bacteriën zo goed mogelijk te doen en het risico zo laag mogelijk te houden, is het verstandig om altijd snel een goede keerklepcontrole uit te laten voeren. Met een goede keerklepcontrole weet u zeker dat u weer voor een jaar lang beschermt bent van bacteriën die zeker niet in het drinkwater mogen komen. U kunt op verschillende manieren contact opnemen om een goede keerklepcontrole uit te laten voeren. Veel mensen weten niet goed waar ze dit moeten laten doen, maar het is ook verstandig om altijd eerst even te bellen zodat u al uw vragen kunt stellen. Bij Holland Building Maintenance weet u zeker dat u goed zit en dat de controle op de best mogelijke manier zal worden uitgevoerd. Het is voor veel bedrijven ontzettend belangrijk om altijd de beste waterinstallaties te hebben. Het zou natuurlijk niet goed zijn wanneer er een ziekte wordt verspreid door het water dat gedronken wordt. Een goede keerklepcontrole moet dan ook eens in de zoveel tijd worden uitgevoerd. Zelf hoeft u hiervoor niets te doen. De medewerkers komen graag bij u langs om alles te controleren. Wanneer u contact opneemt wordt er ook precies verteld wat er gaat gebeuren. Dit bedrijf heeft veel voordeel:

  • Er wordt altijd een uitstekend keuringsrapport opgesteld
  • Er wordt meteen gecontroleerd of de keerklep op de juiste plaats is gezet
  • De druk wordt helemaal nagelopen

Op deze manier wordt de keerklepcontrole altijd op de best mogelijke manier uitgevoerd en is het niet zo dat u eerst nog even moet gaan kijken naar de verschillende opties. Alles wordt in één keer voor u geregeld. Dat is wel zo fijn natuurlijk. U hoeft dan namelijk niet meer een ander bedrijf in te schakelen om de rest te controleren. Met een goede keerklepcontrole kunt u er weer een heel jaar tegenaan. Vraag wel altijd even naar de verschillende mogelijkheden zodat u snel een afspraak kunt maken. Het is belangrijk dat de controleur de tijd krijgt om de keerklepcontrole op de juiste manier uit te voeren. De keerklep zelf wordt uiteraard ook goed gecontroleerd op beschadigingen.

Een bedrijf inschakelen voor een goede keerklepcontrole

Wanneer u een goede keerklepcontrole wilt laten doen, is het verstandig om iemand in te schakelen die precies weet wat er allemaal moet gaan gebeuren. Het heeft dus niet veel zin om hier zelf mee aan de slag te gaan. Omdat het gaat om het drinkwater is veiligheid uiteraard heel belangrijk. Vraag dus vooral even naar wat er precies gecontroleerd gaat worden, zodat u altijd goed op de hoogte bent. U kunt met de monteur altijd een datum afspreken, zodat u er zelf bij kan zijn.

Snel contact opnemen voor een afspraak

U kunt bij Holland Building Maintenance gemakkelijk en snel telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak, maar het is ook mogelijk om een email te sturen, zodat u eerst wat extra informatie toegestuurd krijgt. U kunt zich dan alvast inlezen. Een goede keerklepcontrole moet elk jaar weer opnieuw worden uitgevoerd. Het is dus niet zo dat de controleur maar één keer langs komt. U kunt altijd rekenen op de beste service en een rapport dat voldoet aan alle eisen. Maak dus snel een afspraak voor het laten controleren van uw keerklep.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn