Kerstpakketten voor het hele gezin

8 augustus 2016

Posted in Nieuws

kerstpakkettenxl - KerstpakkettenToen ik een paar jaar geleden met mijn man een hotel begon in Zuid-Amerika was ik totaal verrast toen ik met kerst zo’n leuk pakket ontving. Kerstpakketten worden meestal verstuurd naar werknemers van verschillende bedrijven. Vroeger werd dit nog niet zo vaak gedaan, maar tegenwoordig is dit niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Een werknemer gaat er eigenlijk ook een beetje op rekenen, want ook al gaat de verrassing eraf het is een blijft een feest om een pakket te ontvangen. Kerstpakketten worden over de hele wereld aan elkaar gegeven, maar toen wij verhuisden en ons hotel ging opzetten aan de andere kant van de wereld, had ik niet gedacht dat ik zo blij zou zijn een pakket te ontvangen. Het is eigenlijk begonnen toen ik mijn eerste pakket ontving. Een vriend van ons had een pakket besteld via kerstpakkettenxl.nl en naar ons hotel laten bezorgen. We hadden in het begin helemaal niet door dat het om een kerstpakket ging, want we hadden zelf helemaal niets besteld. Dat eerste pakket heeft ons doen beseffen dat je zo veel kan zeggen met een kerstpakket.

Kerstpakketten voor het goede doel

Op de website van kerstpakkettenxl.nl kun je talloze verschillende pakketten uitkiezen. Er zijn verschillende soorten pakketten waar uit gekozen kan worden en ook kan er in verschillende prijsklassen gekeken worden. Kerstpakketten worden in verschillende categorieën aangeboden, enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Koken & Tafelen
  • Beauty & Health
  • Landenthema
  • Food Kerstpakket

Met name het pakket met het landenthema viel bij ons erg in de smaak, letterlijk en figuurlijk. Omdat wij verhuist zijn naar het buitenland en ik ons heerlijke kikkerlandje nog steeds best veel mis, hadden onze vrienden voor ons een Hollands pakket uitgekozen. Het pakket zat vol met typisch Nederlandse producten. Natuurlijk laat ik zo af en toe wat Nederlandse eten overkomen met de post, maar een verrassing als dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Kerstpakketten zijn altijd heel leuk, maar vaak is de inhoud van het pakket niet erg bruikbaar. Dit is totaal niet het geval met de pakketten van Kerstpakkettenxl.nl. De pakketten die ik tot nu heb ontvangen bestonden altijd uit artikelen die erg verrassend maar ook erg handig zijn. Het Hollandse pakket bijvoorbeeld bestond uit onder andere chips, paté, pepermunt en stroopwafels. Uiteraard hadden we alles direct uitgepakt en opgegeten, maar de pannenkoekenpan kwam als geroepen. Niets bakt beter dan een pannenkoekenpan uit Nederland.

Geen pret zonder kerstpakket

Het allerleukst is nog wel dat je zoveel plezier beleeft aan zo’n pakket. Kerstpakketten zijn natuurlijk altijd feestelijk om te ontvangen. Kerst is vaak een feestelijke tijd, maar met een kerstpakket van kerstpakkettenxl.nl wordt deze tijd als nog aangenamer ervaren. In de loop van de tijd hebben wij zoveel pakketten ontvangen maar nog steeds blijft het een verrassing. Kerstpakketten samenstellen is namelijk ook een vak apart en de organisatie moet ook meegaan met de tijd. Zo zijn de pakketten van Kerstpakkettenxl.nl zeer gevarieerd en zijn er elk jaar weer nieuwe samenstellingen gemaakt. Enkele succesformules worden wat minder frequent aangepast maar dat is natuurlijk logisch. Naast het Hollandse pakket, ben ik zelf erg groot liefhebber van de Beauty & Health pakketten. Natuurlijk heeft het land waar ik tegenwoordig woon ook goede schoonheidsartikelen, maar het liefst gebruik ik het hele jaar door de spullen uit de beautypakketten. Kerstpakketten zonder thema zijn bijna niet meer te vinden en dat is maar goed ook. Ik weet als de beste hoe leuk het is om pakketten met een bepaald thema te ontvangen, waardoor ik heb besloten dit jaar ook een pakket te sturen naar goede vrienden van ons.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn