Kies de Led dimmer die bij uw merk Led verlichting past

20 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

Via sandervunderink.nl kunt u allerlei schakelmateriaal kopen van bekende en minder bekende merken. We doen ons best om elke dag ons assortiment uit te breiden en om u tevens aantrekkelijk kortingen te geven op divers materiaal van wandcontactdozen tot aan gereedschap en van spaarlampen tot aan een Led dimmer. De Led dimmer staat in deze tekst centraal want dit is een bijzonder artikel. Hebt u in uw huis gekozen voor Led verlichting? Dan wilt u misschien in uw keuken, eetkamer en slaapkamer dat ligt willen dimmen. Het eet een stuk gezelliger in een gedimde eetkamer en het is tevens prettig om in bed nog even televisie te kijken voor u gaat slapen. Dan wilt u niet baden in het licht en daarom komt een speciale Led dimmer ongetwijfeld als geroepen. Het uitzoeken van het juiste merk kan nog behoorlijk lastig zijn. Dat komt onder andere omdat er vele producenten zijn van Led verlichting terwijl er maar een kleine groep leveranciers bestaat die dergelijke dimmers aanbieden. En dat kan ervoor zorgen dat het niet goed op elkaar aansluit. De spanning is net te veel of te weinig waardoor u bij het draaien aan de Led dimmer zult merken dat de lamp gaat zoemen of knipperen.

We helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste Led dimmer

Het marktaandeel van de Led dimmer is in handen van vier grote producenten waarvan ook wij diverse producten aanbieden. Zij hebben 85 procent van het marktaandeel in handen en het gaat om de volgende merken:

  • Busch Jaeger,
  • Jung,
  • Gira,
  • En Peha.

Led verlichting kan compatibel zijn met meerdere merken maar dat is niet altijd het geval. Op onze website geven we u informatie over welke Led dimmer u het beste kunt kopen bij uw verlichting en uiteraard leggen we het u tevens uit hoe u het moet bevestigen aan de wand. Let er dus wel op dat niet alle verlichting dimbaar is! Er zijn twee manieren om het licht te dimmen. Ten eerste kunt u een Led dimmer met een draaiknop kopen. En ten tweede is er de dimmodule dat werkt op basis van een pulsschakelaar. Het hangt er maar net vanaf wat u prefereert bij het maken van uw keuze. Een ander verschil tussen deze producten is de stroomsterkte. De Led dimmer is namelijk leverbaar voor zwakstroom en voor 230 Volt stopcontacten. En ten slotte is er nog een verschil tussen de fase aansnijdingsdimmers en de afsnijddimmers. Het voert wat te ver om deze verschillen hier te bespreken dus voor verdere details verwijzen we u graag even door naar onze website.

Wilt u het toch retourneren? Dan betaalt u enkel de verzendkosten

Want als u de Led dimmer in een testopstelling hebt getest en er is gebleken dat uw verlichting knippert of zoemt, dan is het duidelijk dat dit niet het goede merk is. We geven u uiteraard garantie op onze producten en daarom mag u het binnen 14 dagen met uitzondering van de verzendkosten gratis retourneren. We geven óf uw geld terug óf een vervangend product. Kiest u gerust voor dat laatste, want ook voor uw verlichting bieden we ongetwijfeld de Led dimmer bij uitstek. Hebt u hier verder nog vragen over? Bel ons dan even op of stuur een e-mail. Vergeet niet om u te abonneren op onze gratis nieuwsbrief en volg ons via de sociale media als u geen enkele aanbieding meer wilt missen. Wilt u uw bestelling overigens graag afhalen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in ons magazijn in Hengelo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn