Klap uw uitvalscherm op tijd uit

9 juni 2017

Posted in Woning en Tuin

U kent het wel, u zit net even lekker buiten de krant te lezen of een broodje te eten en plotseling neemt de zonsterkte dramatisch toe. Dit is in Nederland tegenwoordig allang geen uitzondering meer. Het is dan zaak om u zich naar de schaduwen te bevinden. Is het zelfs daar te warm geworden? Kies dan voor de woonkamer die u hopelijk wel prettig kunt verkoelen. Om geen last te hebben van binnenvallende zonnestralen kunt u het uitvalscherm uitklappen. Een uitvalscherm bevindt zich aan de buitenmuur en is eenvoudig te bevestigen. U kunt het binnen enkele seconden uitklappen en dan hebt u geen last meer van de zon als u binnen wilt ontspannen, moet leren voor een belangrijk examen of moet werken. Dat maakt het uitvalscherm niet alleen geschikt voor uw woning maar ook voor kantoren, klaslokalen en winkels. U kunt bij ons een uitvalscherm op maat laten maken. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijkt u dan eens op onze website sungo-zonwering.nl en klik daar op de categorie “uitvalscherm”. U vindt er allerlei handige informatie over de uitvalscherm en het knikarmscherm. Het knikarmscherm bestaat uit, hoe kan het ook anders, een knikarm zodat u toch nog buiten kunt zitten en onder het scherm door kunt lopen. Dat is bij het uitvalscherm niet het geval want het bestaat uit twee lange onbuigzame armen.

Geniet van uw uitzicht dankzij het uitvalscherm

Afhankelijk van uw wensen kunnen we u adviseren over de het juiste type scherm voor uw doeleinden:

  • Wilt u buiten kunnen zitten onder het scherm? Kies dan voor het knikarmscherm.
  • Is dit niet belangrijk en bevinden de ramen die u wilt afschermen op een hogere etage? Dan raden we het uitvalscherm van harte aan.
  • Mocht u liever aan de binnenzijde zonwerende producten willen ophangen? Kijkt u in dat geval bij onze jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen.

Een ouderwets zonnescherm is de markies. Ook deze variant kunt u bij ons bestellen als u dat wenst. Het verschil met een uitvalscherm is vrij esthetisch en heeft voornamelijk met de vorm van het product te maken. Zo is de markies een stuk boller en roept het een nostalgisch gevoel op. Hebt u een klassiek ogend huis? Kies dan de markies. Hebt u een modern rijtjeshuis? Dan valt de markies ongetwijfeld uit de toon en kunt u beter een uitvalscherm laten ophangen. U hebt aldus nog heel wat uit te zoeken. Gelukkig kunnen we u van dienst zijn. Maak bijvoorbeeld eerst uw keuze tussen de drie opties die u bij ons hebt qua zonnescherm. Bepaal tevens de kleur van het scherm en welk type bediening u wenst. U kunt het scherm handmatig naar beneden trekken maar we kunnen het ook voorzien van een elektrische bediening.

Wilt u weten wat u dit gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Afhankelijk van uw wensen stellen we een offerte op. Vergeet niet om bij uw aanvraag de afmetingen van de kozijnen door te geven en vul natuurlijk uw contactgegevens in. U kunt deze middag nog een offerte in uw inbox van ons verwachten dus mail of bel al uw wensen aan ons door. Op onze website houden we u op de hoogte van veranderingen en aanbiedingen binnen ons assortiment. Misschien is het daarom een goed idee om ons te volgen via de sociale media zoals Facebook. Hebt u geen account? Bookmark dan onze website en neem eens in de week of eens per maand een kijkje. Ook voor andere producten naast zonwering bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen tevens garagedeuren, horren, jacuzzi’s en nog veel meer. Lees ook : Uitvalscherm SunGo Zonwering & Montage

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn