Koop vandaag nog al uw elektronische componenten

14 juni 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

U kent het wel, u bent lekker aan het klussen maar u merkt dat u niet genoeg elektronische componenten in uw gereedschapskist hebt liggen. Dat is erg vervelend, zeker als u nu weer een aantal dagen moet wachten en het werk daardoor blijft liggen. U moet immers weer aan het echte werk en het gaat u pas komend weekend lukken om nieuwe elektronische componenten te kopen bij de plaatselijke bouwmarkt. Gelukkig hebt u een veel snellere oplossing binnen handbereik. Want als u bij vanallesenmeer.nl elektronische componenten bestelt, dan hebt u ze waarschijnlijk de volgende werkdag al in huis. Dat betekent dat u in de avond na uw werk nog even snel het klusje in of rond uw huis kunt afronden. Vergeet dan ook niet om onze website te bookmarken, u weet immers maar nooit wanneer deze onderdelen van pas komen! Wat zijn nog meer redenen om bij ons te bestellen? We mogen gerust stellen, en daar zijn we best trots op, dat we het grootste assortiment aan elektronische componenten van alle Nederlandstalige webwinkels aanbieden. Daarnaast kunt u in alle rust al uw gewenste elektronische componenten uitzoeken en bestellen. U hoeft immers geen rekening meer te houden met sluitingstijden. Het staat als een paal boven water dat er geen kostbare tijd en brandstofkosten verloren gaan als u online uw spulletjes bij elkaar vergaard.

Elektronische componenten nodig? Bestel ze bij ons

Waar kunt u zoal aan denken als u de verzamelnaam “elektronische componenten” leest? Een goede vraag want dit zijn er natuurlijk velen. Daarom hebben we de onderdelen verdeeld in overzichtelijke categorieën die u op onze website kunt aanklikken. Denk aan onder andere:

  • Elektronica zoals batterijen, koelingen, motoren, relais en nog veel meer,
  • Led lampen,
  • Onderdelen voor de RC modelbouw,
  • 3D-printing onderdelen,
  • En ten slotte verkopen we diverse gadgets.

Of het nu gaat om onderdelen van uw zuurverdiende 3D printer, Raspberry pi sensoren of simpelweg om elektronische componenten zoals weerstanden, headers of diodes, wij verkopen het allemaal. Het is aan te raden om een gratis account aan te maken. De kans dat u in de toekomst nog eens terug komt is vrij groot, zeker als u een echte klusser bent, een ware doe-het-zelver. U wilt uw voorraadje elektronische componenten immers regelmatig aanvullen zodat u tijdens een klus altijd over het juiste gereedschap en onderdelen kunt beschikken. Dat is niet alleen erg praktisch, het komt wel zo professioneel over. Maakt u daarom een gratis account aan. Want dan hoeft u bij de volgende bestelling enkel in te loggen en kunt u direct afrekenen. Daarnaast krijgt u bij elke bestelling per 10 euro, 50 cent korting op uw volgende bestelling. Die kortingen kunnen dus behoorlijk oplopen!

Voor al uw elektronische apparatuur vindt u passende onderdelen

Bestelt u vandaag voor 12:00 uur? Dan hebt u het deze avond al in huis! En als u voor 17:00 uur bestelt, dan kunt u morgen al gebruik maken van de elektronische componenten. We brengen boven de 15 euro geen verzendkosten in rekening. Dus het bedrag dat u op de site ziet staan is het bedrag dat u moet betalen. En dat doet u natuurlijk door gebruik te maken van een online betaalservice zoals PayPal of iDEAL. Voor professionals en de hobbyist bieden we een groot assortiment aan elektronische componenten aan. Nee-verkoop komt bij ons simpelweg niet voor, mede dankzij onze accurate voorraadbeheer en het feit dat we direct uit ons eigen magazijn tot aan uw voordeur afleveren. Blijf trouwens op de hoogte van onze laatste producten en scherpe kortingen door ons bedrijf te volgen via Facebook.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn