Lips sleutels, veruit de beste optie

11 augustus 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Toen mijn vrouw en ik een aantal maanden geleden ons eerste huis lieten bouwen, hadden we geen idee over de dingen waar we allemaal over na moesten denken. Je weet dat je je huis moet indelen en inrichten en dat hier bepaalde zaken bij komen kijken, maar het waren de kleinste dingen waar we ineens ontzettend veel moeite mee hadden.

  • stopcontacten
  • sloten
  • lichtbronnen

Dingen zoals stopcontacten, daar ben je in het dagelijks leven gewoon niet mee bezig. Ze zijn er gewoon. Soms zitten ze op een handige plek en soms moet je er even naar zoeken, maar ik had me nooit beseft dat er iemand echt over nadenkt waar de stopcontacten geplaatst moeten worden. Hetzelfde geldt voor lichtbronnen. In mijn overtuiging hang je de lamp in het midden van de kamer op, maar het bleek al snel dat dit absoluut niet altijd van toepassing is. Hier kwamen we al snel uit uiteindelijk. De grootste verrassing kwam op het gebied van sloten. Dat er uiteenlopende soorten sloten bestaan, dat wist ik nog wel, maar de hoeveelheid sleutels waar we uit konden kiezen! Dat duizelden ons echt. Ze zijn er in allerlei vormen en maten en ook het verschil in kwaliteit (en dus ook prijs) is enorm. Wij gingen uiteindelijk voor de Lips sleutels.

Een goede keuze voor Lips sleutels

Het uitkiezen van de sleutels die we voor ons huis zouden gaan gebruiken was een van de gekste dingen die ik gedaan heb. Het is zoiets kleins en ik had er echt nog nooit bij stil gestaan wat de invloed van je keuze kan zijn. Bij het doornemen van de verschillende opties kwamen mijn vrouw en ik op de website van Kluizen en Sloten terecht. Een bedrijf dat zich specialiseert in, inderdaad, kluizen en sloten, maar ook voor beveiligingssystemen in je huis ben je hier aan het juiste adres. Het bedrijf sprak ons erg aan, omdat ze erom bekend staan dat ze alleen maar merken verkopen die garant staan voor een goede kwaliteit, bijvoorbeeld Lips sleutels. Dit merk staat op de sleutelmarkt zeer goed aangeschreven en wij hebben er dan ook uiteindelijk voor gekozen om Lips sleutels te nemen. Deze zijn namelijk van zeer goede kwaliteit en wat ons voornamelijk erg aansprak: zeer moeilijk na te maken. Lips sleutels zijn een van de veiligste sleutels die je kunt krijgen en dat was voor ons toch wel erg belangrijk. De sloten die zij maken zijn namelijk ook erg goed en dat maakt het toch een stuk moeilijker voor een inbreker om binnen te komen.

Snel onze Lips sleutels bezorgd

Waar wij ook zeer tevreden over waren was niet alleen het brede aanbod van Lips sleutels, maar voornamelijk ook de service die het bedrijf levert. Ze maken heel duidelijk wat ze nodig hebben om de juiste Lips sleutels voor je te maken en ze zorgen ervoor dat je deze binnen zeer korte tijd in huis hebt. Wij konden er veel sneller dan verwacht mee aan de slag. We gebruiken de Lips sleutels nu al een tijdje en we zijn er ontzettend tevreden over. Ik had niet verwacht dat er zoveel verschil tussen bepaalde sleutels kon zijn, maar Lips sleutels laat duidelijk zien dat ook bij dit soort voorwerpen kwaliteit zeker wat toevoegt. Het mag dan misschien wel ietsje meer kosten dan een goedkope sleutel, maar het is het meer dan waard. De scherpe prijzen die Kluizen en Sloten voor de producten die zij verkopen rekent, maakt het al een stuk goed. Wij kunnen dus zeker zowel het bedrijf als de Lips sleutels aanraden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn