Maak een feest van een boeket versturen

20 februari 2018

Posted in Creatief en Decoratief

Eigenlijk hoef je niet naar een gelegenheid te zoeken om een boeket te versturen. Want het is altijd leuk om bloemen van iemand te krijgen. Zeg nou zelf, hoe leuk is het als iemand aan je denkt, een blijk van waardering stuurt? Het is heel leuk om bloemen te krijgen. Maar zeg nou zelf: het is toch minstens zo leuk om een boeket te versturen? Gelukkig is dat tegenwoordig heel erg eenvoudig. Je hoeft niet naar een bloemenwinkel te gaan en daar tijd te verspillen. Je kunt gewoon vanuit je luie stoel een boeket versturen, en op die manier binnen een paar minuten regelen dat iemand een prachtige verrassing krijgt. Dan is het natuurlijk wel zaak dat je een website vindt, waar je de juiste bloemen vindt en waar goede service wordt verleend. Wat is dat dan precies? Denk hierbij aan de volgende vragen.

  • Worden de bloemen geleverd op de dag van mijn keuze?
  • Is er een breed assortiment bloemen?
  • Zijn het gunstige prijzen?
  • Is het een betrouwbare shop?

Het is verstandig om te kijken of er op deze vragen een positief antwoord kan worden gegeven. Soms is het antwoord geven lastig, omdat je pas achter sommige dingen, zoals de kwaliteit van de service, kunt komen als je daadwerkelijk begint met een boeket versturen. Daarom is het altijd verstandig om andere mensen hun ervaringen te vragen. En er is een website waarbij een boeket versturen echt een feest wordt, volgens heel veel klanten. Dat is de website van Thuisbloemist.

Een boeket versturen: de vele mogelijkheden

Als je naar de website van Thuisbloemist gaat, zal je snel ontdekken wat hier allemaal mogelijk is. Het leuke is dat er enorm veel keuze is, maar dat je niet per se verstand van bloemen hoeft te hebben, mocht je een boeket versturen. Je kunt allerlei bossen en boeketten bestellen. Er zijn al heel wat boeketten samengesteld voor bepaalde gelegenheden, wat de keuze een stuk makkelijker maakt. Hierdoor wordt een boeket versturen ook een erg persoonlijke beleving. Voor Valentijnsdag, een geboorte, verhuizing of bedankje… Het maakt niet uit waarom je besluit een boeket te versturen, er is voor ieder wat wils. En vooral als je geen expert bent, is het ideaal dat er al een selectie is gemaakt en dat de gelegenheid erbij wordt genoemd, dan weet je tenminste dat het een gepast boeket betreft, mocht je de bloemen willen sturen. Ook is het mogelijk om voor een bepaalde bloemensoort te kiezen, denk bijvoorbeeld aan tulpen of rozen. Dat is uiteraard heel erg leuk als je weet wat de favoriete bloemen zijn van de persoon naar wie je deze bos stuurt. Ook is het leuk om eens ‘out of the box’ te denken, vooral als je vermoedt dat iemand al heel veel bloemen gaat krijgen. Natuurlijk is een boeket versturen altijd een goed plan, maar soms is het leuk om net even iets originelers te sturen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kamerplanten, of kijk bij de plantenarrangementen. Ook is het leuk om iemand bloembollen cadeau te doen.

Geef iemand accessoires voor bloemen cadeau

Denk eens aan bloemenaccessoires. Op deze afdeling op de site van Thuisbloemist kun je bijvoorbeeld verzorgingsproducten kopen voor je bloemen en planten. Ook is het altijd leuk om iemand een vaas cadeau te doen. of ga voor een bonbons of parfum, als je iemand echt wil verwennen. Dan maak je het idee van iemand bloemen cadeau doen nog specialer, en weet je zeker dat je een leuke indruk maakt en iemand zijn dag opvrolijkt. Want dat kunnen bloemen en de gedachte die erachter zit zeker doen met iemand.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn