Mitsubishi

28 maart 2017

Posted in Auto's en Motoren

Een zeer bekend automerk uit Japan is Mitsubishi. Het is een van de oudste en bekendste merken uit dit verre Aziatische land. Andere bekende Japanse merken zijn Honda, Toyota en Nissan. In deze tekst willen we het graag hebben over Mitsubishi omdat wij een dealer in Nederland zijn van dit merk. Een dealer wil zeggen dat we rechtstreeks een Mitsubishi kunnen leveren die ten eerste gloednieuw uit de fabriek afkomstig is en ten tweede niet bij een andere verkoper is geweest. We zijn een garage die de allerlaatste versies van Mitsubishi kunnen leveren. Is dat waar u naar op zoek bent? Leest u dan vooral verder! Het is een zeer veilig merk en krijgt vaak de A-status onder de personenauto’s. Dat betekent dat de nieuwste Mitsubishi niet zomaar op de markt terecht komt. Ze hebben veiligheid erg hoog in het vaandel staan. Het is tegenwoordig normaal dat een auto erg veel techniek bevat. Vroeger was alles vrij analoog maar dat heeft plaatsgemaakt dankzij de digitalisering voor volautomatische techniek waar u tijdens het rijden geen weet van hebt. Mocht u bijvoorbeeld te maken krijgen met een aanrijding, dan komen er airbags uit allerlei hoeken en gaten. Zowel uit het stuur, het dashboard maar ook uit de stoelen zodat mensen op de achterbank ook veilig worden opgevangen. Een airbag is niet enkel handig om uw hoofd mee te beschermen. Er zijn een aantal ledematen die tijdens een crash beschermd moeten worden. Naast vanzelfsprekend uw hoofd vallen ook uw knieën daaronder. U wilt immers niet met een verbrijzelde knieschijf komen zitten. Een ongeval is uiteraard iets dat u te allen tijde wilt zien te voorkomen. De huidige Mitsubishi zal u daarvoor beschermen. Simpele dingen zoals ABS en stuurbekrachtiging helpen u enorm op de weg. Ook voor het inparkeren is er nu geassisteerde hulp. Mocht u per ongeluk te dicht op iemand rijden, dan gaat er een piepertje af zodat u gedwongen wordt om afstand te nemen. Dit Japanse merk kan zelfs met GPS worden uitgerust om dit soort afstanden in real-time te berekenen. Ook is het prettig om een GPS-gestuurd navigatiesysteem in uw auto te hebben. Het zorgt ervoor dat u de weg kent, er zo snel mogelijk bent en u nooit meer kaart hoeft te lezen!

Een bekend Japans merk: Mitsubishi

Wilt u graag in zee gaan met een gecertificeerde Mitsubishi dealer? Wilt u altijd de laatste modellen kunnen kopen, vrijwel rechtstreeks vanuit de fabriek? Wilt u degelijk onderhoud, reparaties mits nodig en authentieke onderdelen hebben vervangen als dat noodzakelijk blijkt tijdens een keuring? Dan bent u bij ons, benniewilmink.nl, aan het juiste adres. Mitsubishi is een zeer degelijk Japans merk en is vooral bekend vanwege zijn 4×4 voertuigen, ook wel terreinwagens genoemd. Ze zijn een stukje groter dan de normale personenwagen en zijn daarom geschikt om als bedrijfswagen te gebruiken. Wilt u graag dat uw kinderen veilig naar school kunnen? Ook dan is een terreinwagen van Mitsubishi een goede optie. En houdt u er van om offroad te rijden? Kiest u dan wederom voor een Mitsubishi terreinwagen. De terreinwagens die Mitsubishi op dit moment aanbiedt (en wij dus in ons assortiment hebben) zijn als volgt:

  • ASX,
  • Outlander,
  • Outlander PHEV,
  • Pajero
  • En de L200 pick-up truck.

Natuurlijk hebben we ook diverse nieuwe personenwagens van Mitsubishi zoals de iMiEV, de klassieke Space Star, de Lancer en vergeet u niet om ook eens bij de tweedehandse types te kijken. Wilt u helemaal geen Mitsubishi kopen maar liever leasen? Ook dat is bij ons mogelijk. Leasen wordt voor particulieren steeds populairder. U hoeft niet een eenmalig groot bedrag uit te geven. Sterker nog, de meeste mensen kunnen niet in een keer een auto betalen. U moet daardoor maandelijks een groot bedrag aflossen en er kunnen jaren overheen gaan voordat de auto volledig is afbetaald. Dan is de auto zelf flink gedaald in waarde. U begrijpt het probleem, dat is vast niet waar u op zit te wachten. Als u gaat leasen, dan betaalt u een veel lager vaststaand maandbedrag voor uw Mitsubishi. U zit er niet aan vast en u mag uw contract na een aantal maanden opzeggen zonder extra kosten. Ook het onderhoud, mits het niet om door uzelf veroorzaakte schade gaat, is iets dat wij gratis doen. Alleen brandstof betaalt u zelf maar dat spreekt ook wel voor zich.

Ze maken diverse type wagens

Natuurlijk zijn er ook genoeg mensen die wel liever over hun eigen auto willen beschikken en daarom bij ons een Mitsubishi kopen. Vraag vandaag nog naar de voorwaarden en vraag tevens een gratis proefrit bij ons aan. We zijn overigens gevestigd in Twente. In Almelo, Azelo en Enschede vindt u ons. Mocht dit te ver weg zijn dan is dat erg spijtig want we durven het te betwisten of u een andere Mitsubishi dealer kunt vinden van dit kaliber. Wilt u liever de kat uit de boom kijken voordat u naar het oosten van het land vertrekt? Dat is geen probleem. Stelt u dan uw vragen aan ons door het online formulier in te vullen. Vergeet daarbij niet om uw gegevens in te vullen zodat onze klantenservice snel bij u terug kan komen. Uiteraard kunt u ons ook opbellen tijdens kantooruren. Niet alleen zijn we de officiële dealer van dit beroemde Japanse merk. We leveren ook splinternieuwe auto’s van Citroën en Suzuki. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils en vooral binnen ieders budget een mooie auto te vinden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn