Neem ook een abonnement leesmap

29 maart 2016

Posted in Nieuws

Leesland - Abonnement leesmap Bent u zelf niet zo van dingen opzoeken op internet? Gaat u het liefste lekker languit liggen op de bank met een van uw vele favoriete tijdschriften? Dat is ook wel zo rustig natuurlijk. U wordt dan niet afgeleid door mailtjes die binnenstromen en hoeft niet de hele tijd naar een beeldscherm te staren. Letters op papier lezen is een meer ontspannen. Nu willen wij in deze tekst graag eventjes van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over een abonnement leesmap. Het zit namelijk zo dat een abonnement leesmap echt iets voor u zou kunnen zijn, zeker als u graag veel verschillende tijdschriften, maandbladen en televisiegidsen wilt lezen. Het kost ontzettend veel geld om deze bladen allemaal los in de winkel te gaan kopen. En meerdere abonnementen nemen wordt veel mensen ook gauw te gortig. En juist voor die mensen is een abonnement leesmap ideaal. Dit is een perfecte oplossing, omdat u dan:

  • al uw favoriete bladen elke week thuis bezorgd krijgt
  • nooit meer naar de winkel hoeft om er eentje aan te schaffen
  • nieuwe dingen te lezen krijgt, die u anders misschien niet zelf uit had gekozen, maar die toch verrassend leuk zijn
  • ook gezellig samen met de kids gebruik kunt maken van een abonnement leesmap voor het hele gezin
  • waar voor uw geld krijgt.

Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor een abonnement leesmap te gaan kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren gaan leggen! U kunt wekelijks de leukste tijdschriften doorbladeren en dat biedt veel ontspanning. Met de gezinsmap kunt u samen met de kinderen de mooiste kinderverhalen lezen, bijvoorbeeld voordat ze gaan slapen. U hoeft dan niet meer naar de bibliotheek te gaan om boekjes uit te zoeken voor hen, maar krijgt de gezelligste kinderseries gewoon thuis op de mat. Kortom, zo’n abonnement leesmap is de oplossing bij uitstek voor mensen die veel lectuur tot zich willen nemen. Klinkt dit u nou ook allemaal wel als muziek in de oren, en wilt u ook wel eens weten waar u nou het beste zo’n mooi abonnement leesmap kunt krijgen? Dan raden wij u zeker aan om even verder te lezen in de volgende alinea, want daarin wordt dit u haarfijn uit de doeken gedaan.

Meer informatie over een uniek abonnement leesmap

Als u op zoek bent naar een geschikte plek om een eigen abonnement leesmap te regelen, dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres! Wij zijn de firma Leesland, die al meer dan vijftig jaar actief is in het verzorgen van leesmappen op maat. Wij hebben ontzettend veel ervaring op dit vlak en daarom kunnen wij u als geen ander de het juiste abonnement leesmap aanbieden. Wij verdiepen ons altijd in uw situatie, zodat wij aan de hand van uw wensen een goede inschatting kunnen maken van de bladen in uw abonnement leesmap. Zo heeft u altijd iets leuks in huis en hoeft u zich geen moment meer te vervelen. En dat scheelt! Twijfel dus niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier ook voor te gaan. Om de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten, want zo’n abonnement leesmap kost maar 5 euro 55 per maand. En zeg nou zelf, dat is toch haast geen geld? Daar kunt u met een beetje gelukt maximaal twee bladen voor kopen in de winkel. En nu krijgt u er een hele map vol leesvoer voor! Kortom, waar voor uw geld krijgt u bij Leesland! Wilt u meer informatie over wat wij zoal voor u in petto hebben op het gebied van lectuur? Aarzel dan niet en neem even een kijkje op onze website leesland.nu. Hier vindt u alles wat u maar zou willen weten over onze leesmappen. Ook kunt u hier vast de aantrekkelijke voorwaarden bekijken voor een abonnement leesmap. Voorts staan er ook allerlei leuke welkomstgeschenken gepresenteerd op leesland.nu. Dit gaat om een Asus laptop, een Canon compact camera, een spiksplinternieuwe smartphone of een koffiemachine… U kunt een van die cadeaus uitzoeken als u een abonnement leesmap gaat nemen. En u hebt het daarbij voor het zeggen. Dus heeft uw telefoon het begeven en zoekt u nog een nieuwe? Bij een abonnement leesmap krijgt u een prachtig nieuw model van Samsung, waar u hoe dan ook veel plezier aan zult beleven. En daarnaast zult u natuurlijk vele ontspannen uurtjes op de bank door kunnen brengen met een hele stapel leesvoer… De keuze is aan u!

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden

Op onze site leesland.nu hebben wij veel info verzameld over onze abonnementen. U kunt daar gerust een kijkje nemen. Maar u kunt ons ook gewoon vertrouwen; bij ons zit er nooit een addertje onder het gras en wij doen wat wij beloven. Daar profiteert u van! Heeft u desondanks toch nog een paar vragen? Wilt u eerst eventjes van de hoed en de rand weten, voordat u en besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt ons een mailtje sturen, met daarin uw vraag over een abonnement leesmap. Ook kunt u ons even bellen of het contactformulier op onze website invullen. Wij horen graag van u bij Leesland!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn