Ratten bestrijden? Wacht hier niet te lang mee!

18 maart 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ratten bestrijden

Er zijn diverse dieren die u liever niet in huis wilt hebben. We hebben het natuurlijk over ongedierte. Het kan gaan om allerlei insecten, al dan niet vliegend, om enge spinnen maar ook om zoogdieren. Met name muizenplagen komen regelmatig voor in Nederland. Er is natuurlijk nog een grotere variant die er in dit land in groten getale rondloopt: de rat. De rioolrat is weliswaar een kortlevend dier, het plant zich erg snel voort en kan aanzienlijk groot worden. Met meer dan 10.000 kilometer aan riolering in dit land is ratten bestrijden een vak apart. Het is onmogelijk om ratten te bestrijden in de zin dat ze preventief uit het totale rioleringssysteem verdreven worden. Dat kan simpelweg niet. Wel kan voorkomen worden dat ze in uw huis of bedrijfspand rond gaan lopen. Hebt u het idee dat er een nest bij u in de buurt zit en hebt u ze horen knagen in de muren? Hebt u ze zelfs zien rondlopen? Knauwen ze aan uw elektriciteitskabels, meubels of zitten ze in de voorraadkast? Dan is ratten bestrijden noodzakelijk en u kunt daar eerlijk gezicht geen minuut langer meer mee wachten. Laten we het direct maar duidelijk maken dat ze niet uit zichzelf vertrekken. De kans op een toenemende plaag is eigenlijk 100 procent en met een aantal vallen krijgt u ze niet weg. Er moet een expert of misschien zelfs wel een heel team aan te pas komen en dat is waar onze hulp ongetwijfeld van pas zal komen. Want bij beestjeskwijt.nl kunt u snel iemand vinden die u kan helpen bij het ratten bestrijden.

We komen u graag helpen met het ratten bestrijden

U zoekt aldus een bedrijf voor het ratten bestrijden. Klik dan op de website op het icoontje met de rat en lees wat het kan betekenen als u last hebt van een dergelijke plaag. Ze brengen ziektes met zich mee, knagen alles open en kapot en waren natuurlijk honderden jaren geleden verantwoordelijk voor de verspreiding van de fatale builenpest. Hebt u last van ratten en wilt u nu alvast een aantal preventieve tips? Lees ook dan de tekst even aandachtig door. Een aantal tips willen we u nu alvast niet langer onthouden:

  • Berg voedsel hoog in keukenkastje op en sluit ze goed af zodat het niet te ruiken is,
  • Vraag op het werk aan collega’s om lunch goed op te bergen,
  • Verschoon regelmatig de prullenbak in de keuken,
  • En bekijk uw leidingwerk. Zitten er gaten in? Dan is het zaak om ze spoedig te dichten.

Bij het ratten bestrijden komt nog heel wat werk kijken. Vraag daarom snel een offerte aan, wij werken namelijk met lokale bestrijders en kunnen daarom een landelijke dekking garanderen. En als het haast heeft dan kunt u ook altijd ons spoednummer proberen. We staan namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

We helpen u snel aan een gediplomeerde bestrijder bij u in de buurt

Uiteraard is het bedrijf dat u komt helpen met het ratten bestrijden volledig gediplomeerd. Stop in ieder geval met zoeken en vraag die offerte even aan. Dan weet u waar u aan toe bent, wat de kosten zijn en wat er met betrekking tot het ratten bestrijden qua werk wordt uitgevoerd. Het team zal u ter plaatse allerlei tips geven zodat de ratten niet meer terugkomen. Ook is het niet een slecht idee om hun eens in het halfjaar uw huis, bedrijfspand of magazijn te laten inspecteren op ongedierte. U zou immers ook last kunnen krijgen van een totaal ander type ongedierte! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn