Schoenmaker Flink staat voor u klaar

20 augustus 2016

Posted in Mode en Kleding

Door de wegwerpmaatschappij komt het minder vaak voor dat men een schoenmaker nodig heeft. Men koopt eerder nieuwe schoenen dan de oude te laten repareren. En dat vinden wij van schoenmaker Flink erg zonde. Zeker als u dure schoenen hebt en ze eerder weggooit dan ze een tweede kans geeft. Zoekt u wel een goede schoenmaker en wilt u graag lang op uw schoenen kunnen lopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want zoals u op www.schoenmakerijflink.nl kunt zien hebt u niet te maken met de eerste de beste schoenmaker maar met de wereldkampioen! Wij zijn er dan ook zeer trots op dat we mogen stellen dat we menigeen prijs gewonnen hebben. Deze titel is uiteraard de kers op de taart. Met bijna 100 jaar ervaring, want zolang bestaat deze schoenmakerij al, garanderen we u dat we vrijwel alle type schoenen in ere kunnen herstellen. Klinkt u dat als muziek in uw oren maar bent u bang dat u veel moet betalen? Niets is minder waar want bij deze schoenmaker bent u absoluut geen dief van uw eigen portemonnee. Ondervindt het zelf en gaat u eens langs bij een van de drie vestigingen in Twente. Is dit te ver weg? Geen probleem want we kunnen ook online reparaties uitvoeren. U kunt uw kapotte schoenen namelijk naar een van onze vestigingen opsturen, waar u dan ook woont in Nederland. Na de reparatie sturen we ze in goede staat weer terug.

Zoekt u een degelijke schoenmaker? Ga dan naar Twente

Natuurlijk zijn wij met de tijd meegegaan. Wij zagen ook dat de klandizie op een gegeven moment terugliep vanwege het reeds genoemde feit dat men liever nieuwe schoenen koopt dan naar de schoenmaker te gaan ook al kost dat relatief gezien uiteraard veel minder geld. Daarom zijn wij uit gaan breiden. In zowel de locaties als de accessoires en diensten die wij aanbieden. Zo vindt u schoenmaker Flink in Almelo, Hengelo en in Nijverdal. Diensten en accessoires die u van deze schoenmaker mag verwachten zijn onder andere:

  • Snelle en uitstekende schoenreparatie, dat blijft het paradepaardje.
  • Over paarden gesproken, u kunt hier ook paardrijzolen en ritsen vervangen.
  • Zoekt u exclusief hakken, zolen, veters en ritsen? Wij hebben het allemaal.

Inlegzolen zijn erg populair. Het geeft meer steun aan uw voetzolen, hiel en soms zelfs uw enkels dus het is niet vreemd dat uw huisarts dan wel fysiotherapeut aanraadt om dergelijke zolen te dragen. Wij verkopen ze in alle soorten en maten zodat u zowel en zool voor sportactiviteiten kunt kopen als om in een sandaal te leggen als u naar het strand gaat.

U hebt de keuze uit maar liefst 3 vestigingen

Er zijn aldus heel wat opties om uit te kiezen. Zo kunt u ons een bezoekje brengen, uw schoenen opsturen en online accessoires kopen zoals veters en zolen. Wist u dat de schoenmaker ook sleutels kan dupliceren en dat we een graveermachine hebben om bijvoorbeeld sleutels en naambordjes te graveren. Als u uw schoenen opstuurt ter reparatie, dan mag u verwachten dat het in totaal maar een week duurt. We rekenen er ongeveer 5 à 6 werkdagen voor inclusief bezorging. Betalen kan in zijn geheel online door gebruik te maken van iDEAL of PayPal. Hebt u nog vragen aan ons? Bel dan een van de 3 vestigingen op of stuur een e-mail met al uw vragen. Hopelijk is het u duidelijk wat u van ons qua service mag verwachten. U krijgt absoluut waar voor uw geld zodat u hopelijk nog jaren op uw zuurverdiende schoenen kunt lopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn