Social media leads

10 februari 2018

Posted in ICT en Techniek

Social Business Kees is de plek waar iedere ondernemer naartoe kan als hij meer wil met social media. Samen met jou gaat Kees opzoek naar wat hij voor jou kan betekenen en wat jij als bedrijf nodig hebt. Dat kan van alles zijn, van het compleet overnemen van je social media tot het geven van een paar eenvoudige tips waarmee je je social media leads kunt verbeteren. Social Business Kees werkt al jarenlang met social media en weet precies wat er tegenwoordig nodig is voor een uitstekende ‘online presence’. Samen met jou gaat Kees kijken wat je nodig hebt en helpt hij je social media leads te verbeteren.

Social media leads, wat zijn dat?

Maar wat zijn social media leads nu precies? Het concept is relatief simpel: wat heb jij als ondernemer nodig van social media? Je wilt natuurlijk dat iedereen die via social media bij jou of jouw website terecht komt een potentiële klant is. Iedereen die je via social media ‘binnenhaalt’ noemen we een social media lead. Hierbij is het natuurlijk ideaal dat je ook contactgegevens binnenhaalt, want anders ben je afhankelijk van of deze potentiële klant zelf contact met je opzoekt. Vaak hebben we het dan ook pas over social media leads als je een manier hebt om deze potentiële klant te contacteren. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een e-mailadres, maar tegenwoordig is het vaak ook al voldoende als je contactgegevens via social media weet te bemachtigen. Je kunt dan bijvoorbeeld contact leggen via Facebook, Twitter of welk social media platform je ook maar gebruikt. Op deze manier leg je snel contact met je klanten en kun je jouw product aan hen verkopen. Ook kun je zo een stuk gerichter werken en hoef je niet meer in het wilde weg te adverteren. Je kunt nu immers gewoon direct vertellen wat jij voor iemand kunt betekenen! Social media leads zijn dus tegenwoordig essentieel als jij jouw social media presence wilt vertalen naar daadwerkelijke omzet, en daar kan Social Business Kees jou bij helpen.

Hoe verbeter ik mijn social media leads met Social Business Kees?

Social Business Kees is het online social media bedrijf van Kees Kortmulder, een Social Business coach. Samen met jou kijkt hij hoe jouw online zichtbaarheid kan worden verbeterd, maar dat eindigt natuurlijk niet bij alleen jouw social media. Essentieel voor Kees is dat hij begrijpt wie jij bent, wat jij doe en waarom je dat doet. Hij gelooft in de kracht van iedere ondernemer en is ervan overtuigd dat je juist deze kracht moet gebruiken om online meer klanten te bereiken. Authenticiteit is tegenwoordig het sleutelwoord online, en terecht. Mensen prikken heel gemakkelijk door je heen als je jezelf mooier voordoet dan dat je daadwerkelijk bent en willen gewoon iemand die is wie hij zegt. Met deze overtuiging in zijn achterhoofd werkt Kees samen met jou aan jouw bedrijf en helpt hij jou jouw online zichtbaarheid te verhogen en jouw social media leads te verbeteren. Kees kijkt samen met jou naar jouw bedrijf en wat jou uniek maakt, en combineert dat met hoe jouw bedrijf in elkaar steekt. Wat zijn jouw social media kanalen en hoe maak je daar momenteel al gebruik van? Hij helpt je niet alleen deze kanalen beter in te richten zodat je meer social media leads kunt bereiken, maar ook om ze efficiënter in te richten. Zo hou jij meer tijd over voor waar jij echt goed in bent: je klanten helpen. Ook kan Kees jou helpen door jouw social media kanalen voor jou te beheren, zodat jij je nergens meer zorgen om hoeft te maken. Interesse gekregen of wil je gewoon meer weten over Kees? Neem dan contact voor een vrijblijvend gesprek.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn