Stijlvolle kleding met een mooi pochet

27 maart 2016

Posted in Mode en Kleding

Voor mannen is het net zo belangrijk als voor vrouwen om mooi en netjes gekleed te gaan. De meeste mannen hebben voor de juiste gelegenheid dan ook wel een goed pak in de kast hangen, maar de juiste accessoires worden nog wel eens vergeten. Denk bijvoorbeeld aan een mooi pochet. Een pochet wordt vaak bij een net pak gedragen, maar is ook heel goed met andere modieuze stijlen te combineren. Het gaan dragen van zo’n accessoire vereist enige voorkennis. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten hoe het precies gedragen moet worden. Het klassieke witte pochet kan goed gedragen worden bij een donker pak met een wit overhemd. Op deze manier valt het op, zonder dat er een kleur nodig is. Uiteraard is het ook mogelijk om juist een statement te maken door het toevoegen van een fel kleuraccent. Dit kan dan heel simpel met een pochet kenbaar worden gemaakt. Bijkomend voordeel is dan dat er geen nieuw pak aangeschaft hoeft te worden, maar dat er door middel van goed combineren en door elementen van de kleding op elkaar af te stemmen, toch een nieuwe outfit ontstaat. Zowel als basis als voor mannen die voor het eerst een pochet gaan dragen is de klassieke look een hele goede start. Bij het uitkiezen van dit accessoire kan er niet alleen op de kleur worden gelet, maar ook op het materiaal. Een zijden exemplaar ziet er heel sjiek uit, maar blijft vaak lastig zitten door de gladheid van het materiaal en kan daardoor nog wel eens voor problemen zorgen. Bij een katoenen versie is de stof dikker en stugger, maar is ook meteen de goede kwaliteit zichtbaar. Alle pochetten kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Bijvoorbeeld plat aan de bovenkant, een enkele punt naar boven of gevouwen zodat er meerdere punten te zien zijn. Vooral dit laatste geeft een speels effect en staat goed bij zowel een net pak als een los colbert.

Veel keuze bij het aanschaffen van een pochet

Bij het kopen van een pochet zijn er heel veel mogelijkheden. Naast de pochetten van wit katoen die voornamelijk bij donker gekleurde pakken goed staan, is het Engelse pochet goed te dragen bij een wat lichter pak of een licht gekleurd effen pak. Het bonte pochet geeft dan net dat beetje extra aan het geheel. Bij mightygoodman.nl zijn verschillende van deze pochetten te koop. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de vierkante versie van handgemaakte zijde met een paisley- of bloempatroon. Ook leuk om dan te kiezen voor een overhemd in bijpassende kleur. Wanneer u graag een pochet met stropdas wilt combineren kan dat ook. De zwarte stropdas met witte polkadotten is uitstekend te combineren met een pochet in dezelfde print. Wanneer de pochetten op de juiste manier worden gevouwen en worden gebruikt, krijgen uw pakken een nog modieuzere look en komt u stijlvol voor de dag. Er zijn verschillende stijlen mogelijk:

  • Retro Business met felle kleuren
  • Casual Smart en ingetogen
  • Klassiek met het gebruik van wit katoen

Mightygoodman.nl heeft accessoires voor al deze stijlen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een geheel eigen stijl te creëren, maar om inspiratie op te doen is het goed om het lookbook even door te nemen. Hier vindt u verschillende pakken met pochet om ideeën te vergaren. Zo wordt ook goed duidelijk wat met de verschillende stijlen, Casual Smart en Retro Business, bedoeld wordt. Denk bij casual bijvoorbeeld aan een mooi donkerblauw pak met een lichtblauwe pochet met bloemenprint. Net even wat anders en een mooi statement. Voor op het werk draagt u wellicht liever een wat meer ingetogen exemplaar. Voor pakken met een print is het aan te raden een exemplaar aan te schaffen in één kleur, anders kan het geheel te veel op gaan vallen en tijdens het werk is dat niet de bedoeling. Ook de manier van dragen is hier van belang. Vouw het zijden pochet recht aan de bovenkant voor een stijlvolle uitstraling. In de avond en tijdens de borrel mag het geheel wat vlotter en kan een losse driehoekige vouw juist heel mooi uitkomen. Voor elke gelegenheid is er dus een bijpassend pochet te kiezen.

Producten kopen via de webwinkel

Wanneer u in het lookbook de perfecte outfit heeft gezien is het natuurlijk fijn om het allemaal zo snel mogelijk in huis te hebben. Dat kan gemakkelijk wanneer u via de webwinkel uw aankopen doet. Voor vragen over de aankoop is het ook altijd mogelijk om contact op te nemen. Er kan op veel verschillende manieren voor de aankoop betaald worden. Uw aankoop wordt in een stijlvolle doos verzonden. Hierdoor is het ook heel leuk om een pochet of ander accessoire cadeau te geven aan iemand. Door de mooie verpakking is dit altijd een cadeau waar goed op gereageerd zal worden. Het kan natuurlijk voorkomen dat de gekozen kleur toch niet helemaal blijkt te passen bij het pak dat u al in huis heeft. Dan is het mogelijk om de aankoop binnen twee weken retour te sturen. Het gaat er uiteindelijk om dat u een pochet koopt waar u stijlvol mee voor de dag kunt komen. Door de juiste combinatie van accessoires en het juiste gebruik van kleur wordt elke outfit in een handomdraai modieus. Op deze manier kunt u ook veel afwisseling in uw kleding aanbrengen zonder steeds een nieuw pak aan te hoeven schaffen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn