Telefoonnummer ASN-bank

24 december 2017

Posted in Helpdesk en Servicedesk

Wil jij een rekening openen bij een andere bank, een duurzame? Dan kan het telefoonnummer van ASN-bank goed van pas komen! ASN zet zich vol in op een duurzamere wereld en als jij dit ook belangrijk vindt, dan kunnen zij voor jou zeker een goede keus zijn. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manieren waarop jij aan duurzaamheid kunt werken en je denkt dan misschien niet meteen aan je bankzaken. Toch kun je hiermee veel invloed hebben, meer dan je waarschijnlijk zelf denkt. Als je het telefoonnummer van ASN-bank belt, dan zullen hun medewerkers jou hier graag meer over vertellen. In het kort komt het echter hier op neer, al het spaargeld dat banken ontvangen, zullen zij op de een of andere manier beleggen, ergens in investeren. Bij sommige financiële instelling wordt hierbij alleen naar de hoogte van de winst gekeken en niet naar hetgeen waarin geïnvesteerd wordt. Bij deze instelling pakken ze het echter anders aan, hier beleggen ze jou centen enkel in verantwoorde bedrijven. Zo weet je zeker dat je niet indirect meehelpt aan het financieren van bijvoorbeeld vervuilende industrie. Zoals gezegd, bel vooral het telefoonnummer van ASN-bank om meer over dit duurzaamheidsaspect te weten te komen!

Regel je zaken via telefoonnummer ASN-bank

Natuurlijk kun je niet alleen het telefoonnummer ASN-bank bellen op het moment dat jij graag meer over hun bedrijfsethiek wilt weten. Als jij als klant bij hen bent, dan staan zij ook graag voor jou klaar om jou te helpen met het regelen van al jouw bankzaken. Veel zaken kun je tegenwoordig ook prima zelf via het internet regelen, alle banken hebben hiervoor immers extra beveiligde persoonlijke omgevingen ingericht. Maar toch kan het af en toe zo zijn dat je iets liever direct met een van de bankmedewerkers regelt. Dan bel je natuurlijk gewoon naar het telefoonnummer van ASN-bank en dan kun je gewoon de nodige zaken regelen. Ook is het direct spreken van een van de medewerkers natuurlijk erg handig als je een vraag of een klacht hebt. Probeer je dit bijvoorbeeld via de mail te regelen, dan kan het zijn dat je soms lang moet wachten tot je eindelijk een reactie krijgt. Van al dat wachten worden de meeste mensen niet blij, zij willen gewoon direct weten waar zij aan toe zijn. Ook dan is het bellen van het telefoonnummer van ASN-bank wel zo handig!

Direct goed doorverbonden

Als je contact met hen wilt opnemen, dan is het natuurlijk altijd de vraag wat nu precies het juiste telefoonnummer van ASN-bank is dat jij nodig hebt. Zij hebben immers verschillende takken binnen het bedrijf, zoals:

  • sparen
  • betalen
  • beleggen

En dan kan er ook nog onderscheid gemaakt worden tussen particuliere en zakelijke klanten. Veel bedrijven hebben verschillende nummers, zodat je als klant bij de juiste klantenservice terecht komt. Maar welk telefoonnummer van ASN-bank moet jij nu hebben? Je kunt natuurlijk naar hun website gaan en er daar naar op zoek gaan, maar erg gemakkelijk om het nummer daar te vinden is het niet. Dit is ook niet verwonderlijk, veel bedrijven worden graag zo weinig mogelijk gebeld en maken het daarom wat lastiger om de telefonische klantenservice te bereiken. Je kunt hen echter wel op een heel eenvoudige manier contacteren en dat is door gebruik te maken van de hulp van NL Contact. Zij zoeken voor jou het juiste nummer op als jij hen even belt of een sms stuurt. Kies jij ervoor om te bellen naar NL Contact, dan kunnen zij jou bovendien meteen doorverbinden met het juiste telefoonnummer van ASN-bank. Zo krijg je dus snel en eenvoudig de juiste persoon binnen het bedrijf te spreken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn