Tip nodig voor een goede kapper in Leiden?

20 juli 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ze zeggen weleens: als je haar maar goed zit. En dat klopt ook. Als je haar niet goed zit, zit je vaak niet helemaal lekker in je vel. Je uiterlijk is nu eenmaal ook belangrijk, als je vindt dat je er niet goed uitziet, voel je je van binnen ook niet helemaal op je gemak. Daar had ik een tijdje geleden ook last van en daarom vond ik dat ik een bezoek aan een goede kapper in Leiden had verdiend. Ik was al een tijdje niet zo tevreden over mijn vorige kapper. De ene keer was mijn haar niet goed geknipt en korter dan ik had aangegeven. Ook had ik mijn haar een keer laten verven en dat was bepaald niet de kleur geworden die ik voor ogen had. Dus ik zocht een goede kapper in Leiden die zich aan afspraken zou houden en die goed zou kunnen knippen en verven. Ik ben door de stad gaan lopen, zoekende naar een goede kapper in Leiden. Alle zaken die ik onderweg tegenkwam, ben ik binnen gestapt. Daar heb ik een beetje rondgekeken en ik heb de medewerkers verteld dat ik een goede kapper in Leiden zocht. Ik heb een praatje gemaakt en uiteindelijk heb ik een goede kapper in Leiden gevonden waar ik heel blij mee ben.

Dit is een hele goede kapper in Leiden die veel te bieden heeft

Als je eenmaal een goede kapper in Leiden hebt gevonden, dan wil je niet meer anders. Dat is mijn ervaring. Want ik ga tegenwoordig alleen nog maar naar kapsalon Picobello. Ik ben hier inmiddels meerdere keren voor diverse behandelingen geweest en ik kan niet anders zeggen dan dat het een topzaak is, om meerdere redenen:

  • Zeven dagen per week open
  • Goedkoop
  • Zeer bekwame kappers
  • Kwaliteitsproducten

Het is heel fijn als je een goede kapper in Leiden kent omdat je hier zonder zorgen je haar kunt laten knippen. Ik merkte dat ik, doordat mijn laatste kappersbezoeken tegenvielen, het best spannend vond om weer in de kappersstoel plaats te nemen. Maar dat was nergens voor nodig. Want vanaf het begin begrepen ze wat ik met mijn haar wilde. Ze luisteren echt naar de klanten en dat is al heel erg belangrijk. Ik liet mijn haar daar voor de eerste keer knippen en ik was zeer tevreden over het eindresultaat. Dat was niet alleen een grote opluchting, ik kon vol zelfvertrouwen de zaak verlaten.

Doe jezelf een heerlijke behandeling cadeau

Als je een goede kapper in Leiden zoekt, is de kapsalon Picobelloleiden.nl zeker iets voor jou. Ze knippen zowel mannen als vrouwen, dus je kunt er sowieso terecht. Het is heel fijn dat ze zeven dagen per week open zijn, want je kunt er dus ook terecht als je een drukke baan of gezinsleven hebt. Het mooie is dat ze eigenlijk nog meer zijn dan alleen een kapsalon. Niet alleen op het gebied van haar zijn er talloze mogelijkheden, zoals extensions, vlechten en haarmaskers. Maar je kunt er ook terecht voor andere behandelingen, zoals het epileren van je wenkbrauwen of het verven van je wimpers. Kijk eens op de site, dan zie je snel wat ze allemaal kunnen doen. Als je niet lekker in je vel zit, is dit een hele goede kapper in Leiden om een bezoek aan te brengen. Zij leggen je helemaal in de watten zodat je je snel weer herboren voelt. Doe jezelf een behandeling cadeau waar je blij van wordt, dat kan ik je echt aanraden. Dan voel je je snel weer goed en kun je er weer vol tegenaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn