Uw bedrijfsauto verkopen in één simpele stap

24 november 2016

Posted in Auto's en Motoren

bedrijfsautoverkopen - Bedrijfsauto verkopen

Er zijn tegenwoordig erg veel mogelijkheden om een bedrijfsauto te verkopen. Ziet u door de bomen ook het bos niet meer? We stellen u graag voor aan de site Bedrijfsautoverkopen.org. Via deze site kunt u het beste uw bedrijfsauto verkopen. Waarom? Omdat er teveel voordelen aan kleven om het te laten. Het bedrijf laat u graag kennismaken met de onderstaande voordelen:

  • Er zal een afspraak worden gemaakt om de wagen op te komen halen
  • Vergoeding wordt er plaatse gelijk uitbetaald
  • Het vrijwaringsbewijs ontvangt u gelijk bij de overdracht
  • U bepaalt waar en wanneer de bedrijfsauto opgehaald kan worden

Geïnteresseerd geraakt? Laat er dan geen gras over groeien en neem vandaag nog contact op. Is het inmiddels al avond of nacht? Geen punt, deze firma is altijd bereikbaar, ook in het weekend.

Waarom uw bedrijfsauto verkopen via Bedrijfsautoverkopen.org het beste idee is

We hopen allemaal dat onze auto ons leven lang mee zal kunnen gaan. We hebben er immers een hoop geld voor betaald, dus het lijkt meer dan logisch dat we onze bolide jarenlang bij ons kunnen houden. Helaas is dat bijna nooit het geval. Auto’s kennen natuurlijk een afschrijving en zijn na verloop van tijd gewoon echt op. Dan is het zaak om de auto te vervangen. Helaas, maar waar. Dat geldt niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor bedrijfswagens. Het kan zijn dat u uw bedrijfswagen al een aantal jaren naar tevredenheid gebruikt, maar hij inmiddels eigenlijk niet meer past bij de groei die uw bedrijf door heeft gemaakt. Dan kan het zeker een goed idee zijn om uit te kijken naar een andere wagen. Natuurlijk betekent het dat er een nieuwe investering plaats moet gaan vinden, maar u heeft als voordeel dat u uw huidige bedrijfsauto verkopen kunt. Doordat u uw bedrijfsauto verkopen kunt, hoeft u niet zo’n groot bedrag meer te investeren in de aanschaf van een nieuwe. U kunt er immers nog best een leuk bedrag aan overhouden nadat u uw auto verkocht hebt. Het is dan alleen nog zaak om de wagen daadwerkelijk te verkopen natuurlijk. Het is een optie om zelf de bedrijfsauto te koop aan te bieden op het internet, maar dat heeft enkele nadelen. Zo zal het bijvoorbeeld lang kunnen duren voordat u de bedrijfsauto verkopen zult. Daarnaast bestaat de kans dat er heel wat geïnteresseerden komen kijken. Iedere keer zult u opnieuw ruimte moeten maken in uw agenda om de geïnteresseerden te laten komen. Het is vervolgens mogelijk dat keer op keer blijkt dat de auto net niet aan de eisen voldoet of dat ze een te laag bedrag bieden. Dat is erg frustrerend. Het beste kunt u uw bedrijfsauto niet verkopen door ‘m te plaatsen op het internet. Ook kunt u het beste niet naar een autozaak gaan om te proberen ‘m hier kwijt te raken. Wat u dan wel het beste kunt doen? Het is een beter idee om uw bedrijfsauto te verkopen via de site Bedrijfsautoverkopen.org.

Bellen is het enige dat u hoeft te doen

Het heeft eigenlijk alleen maar bijzonder veel voordelen om de wagen hier te verkopen. Hiervoor hoeft u echt geen advertentie aan te maken. U hoeft zelfs niet eens te betalen voor het aanmelden van uw auto. Wat u dan wel moet doen? U hoeft alleen maar te bellen met het telefoonnummer dat u kunt vinden op de site. In dat geval krijgt u gelijk iemand aan de lijn die u van een bod voor uw bedrijfsauto kan voorzien. Zo simpel is het. Natuurlijk bepaalt u zelf of u hiermee akkoord gaat.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn