Uw iPhone 7 hoesjes bedrukken we binnen enkele dagen

3 oktober 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

jmpromotions - Iphone 7 hoesjes bedrukkenOnlangs is de iPhone 7 uitgekomen en dat betekent dat veel mensen een nieuw smartphonehoesje moeten kopen. Hebt u het idee dat veel collega’s een nieuwe iPhone hebben gekocht? Zet hun dan in het zonnetje en beloon hen met een hoesje. Misschien is het een leuk idee om de iPhone 7 hoesjes te bedrukken met contactgegevens over uw bedrijf. Jmpromotions.nl kan deze iPhone 7 hoesjes bedrukken in elke vorm die u wenst. Als u bijvoorbeeld de iPhone 7 hoesjes wilt bedrukken in een bepaalde kleur met op de achtergrond uw logo dan is dat zeker mogelijk. Maar als u vooral uw adresgegevens en websitenaam wilt weergeven dan kan dat ook. Er zijn twee verschillende hoesjes:

  • De wat simpele hoesjes waarop we met tampondruk uw gegevens plaatsen.
  • En de fullcolour hoesjes.

Welk ontwerp u dan ook wenst, we kunnen het waarschijnlijk wel op uw iPhone 7 hoesjes bedrukken. Dus laat ons weten welke slogan, logo of gegevens u wilt afdrukken. We kunnen eerst een proefdruk maken zodat u kunt overleggen met uw bestuur. Is dit het hoesje dat u wenst? Vergeet dan niet om via onze site ook de hoesjes van de wat oudere Apple versies en de hoesjes voor andere merken te bestellen zodat u voor iedereen binnen uw bedrijf een leuk geschenk hebt. Misschien kunt u op deze manier uw kerstpakket voor iedereen nog persoonlijker maken.

Wilt u graag uw iPhone 7 hoesjes bedrukken? Delegeer het aan ons

iPhone 7 hoesjes bedrukken doen we met behulp van de zogenaamde tampondruk. Dit is een manier waarmee kunststof snel kan worden bedrukt. De hoesjes die we aanbieden kunnen van divers materiaal worden gemaakt. Zo hebben we  TPU hoesjes, hard kunststof (mat of glanzend) en siliconen hoesjes. Zoals u misschien wel weet zijn er hoesjes die alleen de achterkant van uw telefoon beschermen en hoesjes die u dicht kunt klappen. U hebt dus heel wat uit te zoeken voordat we uw iPhone 7 hoesjes bedrukken. Deze smartphone is ook nog eens een van de duurste telefoons van dit moment dus u wilt natuurlijk dat iedereen zuinig met zijn smartphone om kan gaan. Mocht het zo zijn dat dit hun werksmartphone is, dan is het iPhone 7 hoesjes bedrukken zeker geen overbodige luxe. Want als er één sneuvelt dan draait u voor de kosten op. Wij leveren kwaliteit en dat is te zien als u naar onze klantenbeoordeling kijkt. Met een gemiddelde van maar liefst een 4,9 uit 5 mag u van ons enkel het beste van het beste verwachten. Misschien wilt u ook wel een beoordeling achterlaten als u hier uw iPhone 7 hoesjes laat bedrukken!

Hebt u nog vragen? Bel of stuur direct een e-mail

Het drukwerk dat wij kunnen verrichten loopt uiteen van bierviltjes tot aan deurmatten. Wij zijn van alle markten thuis en willen u graag van leuke relatiegeschenken en promotiemateriaal voorzien. Vraagt u gerust om een proefdruk en stel al uw vragen aan onze klantenservice. Zorg ervoor dat uw gevoelige telefoon wordt beschermd. De vervanging van een beeldscherm kan al erg veel geld kosten. Gelukkig kan de huidige iPhone wel tegen waterschade. Maar als u een onbeschermde telefoon per ongeluk op de grond laat vallen dan bent u verder van huis. Bestel daarom hoesjes en laat de iPhone 7 hoesjes bedrukken met uw gegevens. Hebt u nog geen slagzin of logo? Dan is het misschien een goede tip om een wedstrijd uit te schrijven aan uw personeel of aan uw klanten. Zet er een prijs tegenover en wie weet hebt u binnenkort een pakkende slogan die u op de hoesjes kunt laten afdrukken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn