Uw sloopauto van de hand doen

28 november 2016

Posted in Auto's en Motoren

Er zijn in ons land meer mensen met een afgedankte auto op het erf dan we misschien in eerste instantie zouden denken. Er is dan sprake van een sloopauto, die nog niet bij de sloop is aangeboden en dus maar ergens staat te roesten. Vaak ondernemen autobezitters nog geen actie, omdat ze niet precies weten waar ze nou het beste terecht kunnen om zo’n uitgerangeerde wagen aan te bieden. Bent u ook zo iemand en zou u maar wat graag van uw sloopauto af willen komen? Bent u hem liever kwijt dan rijk en zou u hier graag mee geholpen willen worden door een ervaren professional, die u echt kunt vertrouwen? Dan kunt u niet meer om ons heen. Wij zijn Het Nederlandse Sloopauto Ophaalbedrijf en stellen ons in deze tekst graag even aan u voor. Ook vertellen wij u graag meer over onze werkzaamheden, die zeker bij u van pas zullen komen. Dus heeft u een oude auto staan, die niet meer door de APK is gekomen en ziet u ook geen kans om hem zelf te gaan repareren? Is hij een vakkundige reparatie bij een autogarage niet meer waard en wilt u hem dus liever van de hand doen? Dan zijn wij uw redder in nood. Wij helpen u graag uit de brand door dit exemplaar bij u op te komen halen. Dit doen wij met veel plezier. En als u een afspraak bij ons maakt, dan komen wij die ook na in alle gevallen. Wij gaan honderd procent betrouwbaar en transparant te werk en dat is natuurlijk goed om te weten. Veel mensen twijfelen over of ze wel in zee zullen gaan met een sloopbedrijf en dit komt omdat er veel malafide ondernemingen zijn in deze branche. Gelukkig is hier bij ons geen sprake van en doen wij gewoon wat we u beloven. Simpel gezegd kunt u door ons uw sloopauto op laten halen, terwijl u er een mooi bedrag in contanten voor krijgt. En zeg nou zelf, dat zou u toch ook wel willen?

Bij ons krijgt u een eerlijk bedrag voor uw sloopauto

Het staat als een paal boven water dat u geen enkele reden meer hebt om niet voor ons te kiezen. Bij ons bent u namelijk aan het enige juiste adres als u een sloopauto aan wilt bieden en hier ook een erkend RDW vrijwaringsbewijs voor wilt krijgen. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en helpen u er dan ook graag mee. Bovendien krijgt u ook nog een goed bedrag voor de wagen, dat u contant uitbetaald krijgt. Wel zo makkelijk. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst nog even van de hoed en de rand weten? Aarzel dan niet en breng vandaag nog even een bezoekje aan onze website. Dit is sloopauto.net, waar u alle informatie kunt vinden die u maar nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Vragen staat vrij

Als u een beroep gaat doen op Het Nederlandse Sloopauto Ophaalbedrijf, dan maakt u een verstandige beslissing. Bij ons krijgt u een RDW Vrijwaringsbewijs en een mooi bedrag toe voor de sloopauto. Heeft u toch nog een paar vragen over een sloopauto aanbieden? Schroom dan niet en laat het ons weten via:

  • De mail
  • De telefonische klantenservice
  • Het contactformulier op onze site
  • De bel-me-terug-knop

Wij hopen uw sloopauto in ieder geval al snel op te halen. Wij weten er wel raad mee!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn