Verras je relaties door muismatten te bedrukken

7 november 2016

Posted in Nieuws

promoboer - Muismatten bedrukkenIn de wereld van relatiegeschenken en promotieartikelen zijn er een aantal standaard opties. Pennen zijn bijvoorbeeld zeer gangbaar als het op promotiemateriaal aankomt. Luxe pennen zijn ideaal als relatiegeschenk. Maar juist omdat het zo gangbaar is, is een dergelijk relatiegeschenk of promotieartikel niet bijster origineel. Je maakt dus geen indruk. Om die reden is het juist interessant om eens te kijken welke mogelijkheden je zoal hebt qua relatiegeschenken en of er geen opties zijn waarmee je juist wel originaliteit kunt tonen. Deze mogelijkheden zijn er wel degelijk. Als je een kijkje neemt op de website van promoboer.nl, dan vind je zeer veel verschillende opties wat betreft promotiemateriaal. Overigens moet je niet alleen kijken naar een origineel product, maar ook naar de producten die efficiƫnt zijn. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar het oppervlak van het product en in hoeverre dit oppervlak zicht leent voor een bedrukking. Een pen is maar klein en een logo is dus niet bepaald zichtbaar. Daarnaast verdwijnt de pen al snel ergens in lade en dan is je bedrijfsnaam ook uit het zicht. Het is daarom beter om te kiezen voor een product dat goed zichtbaar is en ook goed zichtbaar blijft. Tevens moet het een origineel geschenk zijn. Kies daarom voor muismatten. Als je namelijk muismatten laat bedrukken dan heb je een perfect promotieproduct in handen. Een muismat verdwijnt zeer zelden in de lade. De muismat is dus altijd zichtbaar. Daarnaast heeft een muismat een vrij groot vlak oppervlak. Een muismat is dus perfect om te bedrukken. Mensen die vaak achter de computer zitten en gebruik maken van een muismat zullen dus constant in aanraking komen met je bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Je kunt muismatten bedrukken met een tekst. Mensen raken tijdens het werk vaak afgeleid en gaan dan iets anders doen zoals het lezen van de tekst op de muismat. Los van al deze voordelen is het financieel ook nog eens zeer voordelig om muismatten te bedrukken via promoboer.nl. Je kunt er dus gelijk een hele partij laten bedrukken en verspreiden onder je relaties en potentiele klanten. Wil je meer weten over muismatten bedrukken, kom dan eens langs op de website van promoboer.nl of lees hieronder verder.

De verschillende mogelijkheden met muismatten bedrukken

Als je muismatten gaat bedrukken dan heb je uiteraard een bepaald budget in gedachten. Het is dan ook goed om te weten dat je via promoboer.nl muismatten kunt bedrukken in verschillende prijsklassen. Wil je zo goedkoop mogelijk muismatten bedrukken, dan kies je voor 1 kleur. Het idee is dat hoe meer kleuren je toepast, des te duurder worden de muismatten. Je kunt dus ook kiezen voor meerdere kleuren en er is zelf een optie om de muismatten te bedrukken in full colour. Vervolgens heb je ook verschillende mogelijkheden wat betreft het oppervlak van de muismat. De goedkopere edities kunnen bedekt worden met een gelamineerde bovenzijde. Dit materiaal is perfect voor de snelle muisbewegingen die weinig precisie vereisen. Wil je meer ervoor zorgen dat de gebruikers meer controle hebben als ze hun muis bedienen, dan kun je ook kiezen voor de wat duurdere muismatten met een stoffen bovenzijde. Beide muismatten kunnen gebruikt worden in combinatie met zowel optische muizen als mechanische muizen.

Andere populaire bureauartikelen

Natuurlijk kun je naast muismatten ook allerlei andere artikelen voor op het bureau bestellen via promoboer.nl.

Zo kun je onder andere uit de volgende artikelen kiezen:

  • Briefopeners
  • Linialen
  • Etuis
  • Notitieblokjes
  • Pennen & potloden
  • Rekenmachines

Al deze artikelen kun je al vanaf 500 stuks bestellen via promoboer.nl. Mocht je veel meer dan 500 stuks nodig hebben, dan kun je vaak gebruik maken van de zogenaamde staffelkorting.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn