Waar laat je je goederen onderweg? Maak gebruik van de juiste warehousing

6 februari 2017

Posted in Transport en logistiek

Voor elke transportbedrijf is het van wezenlijk belang dat je gebruik kunt maken van de juiste methodes om de goederen op te slaan. Stalling is net zo belangrijk als vervoer. Dit geldt zowel voor de producten en goederen die je exporteert, als ook voor de goederen die je importeert. Import goederen moet je immers ergens kwijt kunnen alvorens je de goederen doorsluist naar de bedrijven die ze nodig hebben. Het is daarom altijd handig als je de goederen ergens op kunt slaan. Natuurlijk is het zo dat je als importeur/exporteur verschillende locaties hebt waar je de goederen moet kunnen stallen, zowel in als buiten Nederland. Het zou dan ook een beetje te gek zijn om zelf door heel Europa loodsen te kopen waar je de goederen kunt stallen. Het is vele malen beter om een partner achter de hand te hebben die loodsen in het bezit heeft, zodat je daar gebruik van kunt maken op het moment dat het nodig is. Als je dus een vracht vervoert naar Rusland, dan is het handig als je contact kunt opnemen met een bedrijf dat een loods bezit in Rusland. Op die manier kun jij als het ware voor een bedrag aan huur tijdelijk je goederen stallen, totdat je ze zelf ophaalt of totdat de klant ze zelf op komt halen. Het is in ieder geval belangrijk dat je gebruik kunt maken van warehousing. Dit is in feite hetzelfde als huisvesting voor mensen, maar dan voor goederen. Ook goederen moeten uiteindelijk ergens gestald kunnen worden en het is nu eenmaal zo dat je niet altijd maar direct van A naar B kunt rijden. Vaak moeten goederen tussendoor ergens gestald worden alvorens ze bij de klant bezorgd kunnen worden. In dat geval is het dus fijn als je van warehousing gebruik kunt maken. Verder is het ook vaak het geval dat de trucks niet direct naar de klant kunnen rijden, maar dat de trucks van het bedrijf zelf hiervoor gebruikt worden. In dat geval is het dus handig als je van warehousing gebruik kunt maken als een soort van gezamenlijke opslagplaats waar de goederen door bedrijf A gelost kunnen worden en waar bedrijf B ze vervolgens weer op kan halen. Warehousing maakt de logistiek tussen bedrijven dus een stuk efficiënter. Dit is natuurlijk vooral het geval als je de warehousing laat verzorgen door een professioneel bedrijf. Een dergelijk professioneel bedrijf is Rugo Logistics BV. Meer informatie over de warehousing van dit bedrijf kun je hieronder lezen.

De warehousing van Rugo Logistics BV

Als je de warehousing regelt via Rugo Logistics BV, dan zijn je goederen in goede handen. Rugo Logistics BV beschikt over een eigen op- en overslagloods van 800 m2 om al je voorraden te beheren en eventueel weer te distribueren. De warehousing van Rugo Logistics BV is zowel geschikt voor tijdelijke oplossingen als permanente oplossingen. Tevens heb je natuurlijk de mogelijkheid om zowel grote als kleine hoeveelheden aan goederen te stallen. Kortom de warehousing van Rugo Logistics BV is enorm veelzijdig en kan jou als klant voorzien van vele oplossingen. Verder is het ook erg handig om met Rugo Logistics BV in zee te gaan, want naast het feit dat ze dus via de juiste warehousing voor je artikelen kunnen zorgen, kun je Rugo Logistics BV ook nog eens inzetten om bijvoorbeeld de douane documenten in orde te maken voor de import en de export van alle goederen. Verder kun ja via Rugo Logistics BV gebruik maken van een zeer voordelige 24-uurs binnenlanddienst. Distributie en afhalingen kunnen geregeld worden in 24 tot 72 uur in de volgende landen:

  • Nederland
  • België
  • Groot deel van Duitsland
  • Frankrijk

Kortom, warehousing via Rugo Logistics BV is meer dan alleen warehousing. Het is eerder een vorm van warehousing met extra service. Dat is dan ook waar Rugo Logistics BV voor staat. Het draait bij Rugo Logistics BV altijd om de klant. Wat betreft vervoer en transport ben je bij Rugo Logistics BV dan ook zeker aan het juiste adres. Als je alle logistiek goed wil regelen dan kun je het beste kiezen voor Rugo Logistics BV. Ook voor zaken als containers en verschillende bestemmingen in heel Europa kun je terecht bij Rugo Logistics BV.

Kijk voor meer informatie op de website van rugo.nl

Als je geïnteresseerd bent in de diensten van Rugo Logistics BV, dan kun je altijd eerst even een kijkje nemen op de website. Hier vind je allerlei informatie over bijvoorbeeld de verschillende bestemmingen waar Rugo Logistics BV al relaties en contacten heeft opgebouwd. Verder kun je op de site op ‘over ons’ klikken. Hier vind je meer informatie over Rugo Logistics BV zelf en wat de kwaliteiten zijn van deze onderneming. Hier vind je bijvoorbeeld ook hoe lang Rugo Logistics BV al in het vak zit en dergelijke. Mocht de site je niet alle informatie kunnen geven de je nodig hebt, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met Rugo Logistics BV. Dit kan zowel via de email als via de telefoon. De contactgegevens vind je op de website. Ben je benieuwd naar de kosten, dan is het mogelijk om via de website een offerte aan te vragen. Je kunt ook eerst contact op nemen met een medewerker om te kijken wat er mogelijk is en daarna kun je dan een geïnformeerde offerte op laten stellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn