Wat je moet weten over je wc verstoppen

18 maart 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij bij Rioolprobleem Kwijt krijgen regelmatig vragen over wat je moet doen wanneer je per ongeluk je wc verstoppen voor elkaar hebt gekregen. Dit gebeurt namelijk een stuk vaker dan je zou denken. Veel mensen denken dat ze iets gigantisch fout gedaan hebben wanneer ze het wc verstoppen voor elkaar gekregen hebben, maar het zal je eigenlijk nog verbazen hoe vaak dit eigenlijk komt door dingen waar mensen eigenlijk geen weet van hebben.

  • Ophoping van vuil en viezigheid
  • Wc reiniger
  • Gebruiken van teveel wc papier

Wanneer je tampons, maandverband en meer van dit soort dingen regelmatig door de wc heen spoelt, dan kan dit inderdaad je wc verstoppen. Als je dit met willens en wetens doet, dan vraag je erom om het wc verstoppen extra snel voor elkaar te krijgen. Maar er zijn ook een aantal oorzaken waar mensen heel erg verbaasd over zijn, maar het is eigenlijk wel heel erg goed om te weten dat dit je wc verstoppen kan. Een van die dingen is het ophopen van vuil en viezigheid. Wat we op de wc doen is natuurlijk niet heel erg fris over het algemeen, maar het is wel nodig. Hierdoor kan zich echter wel vuil en viezigheid ophopen in het toilet en dat kan je wc verstoppen. Je hoopt je wc schoon te houden met de wc reiniger, maar ook de resten hiervan die achter kunnen blijven in het toilet, kunnen je wc verstoppen. Zo win je natuurlijk nooit! Wat kun je dan doen om je wc verstoppen te voorkomen? Wij geven je graag wat tips op dit gebied!

Wat te doen bij je wc verstoppen

Je weet nu ongeveer hoe je je wc verstoppen kan, maar nu is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe je dit voornamelijk niet kan doen. Een van de dingen die wij mensen altijd aanraden is om goed te letten op hoeveel wc papier ze gebruiken. Spoel nooit tampons of maandverband door, maar ook het gebruiken van teveel wc papier kan je wc verstoppen. Je wilt natuurlijk niet dat dit gebeurt en dus raden we je aan om hier goed op te letten. Daarnaast is het verstandig om te kijken naar de keren dat jij de waterbesparende knop gebruikt. Vrijwel alle toiletten in Nederland hebben inmiddels een dergelijke knop. En het is natuurlijk heel erg goed om deze knop te gebruiken, dat vinden wij bij Rioolprobleem Kwijt ook. Maar er zijn omstandigheden waarin het beter is om deze niet te gebruiken. Bij een grote boodschap bijvoorbeeld of wanneer je per ongeluk net teveel wc papier hebt gebruikt. Je wilt dan natuurlijk wel dat dit allemaal goed kan wegspoelen en dat krijg je vaak niet voor elkaar met de waterbesparende knop. Zorg dus dat je hier de juiste keuze in maakt.

Huur de ontstoppingsdienst in

Wanneer je op onze website https://rioolprobleemkwijt.nl/ gaat kijken, dan vind je hier een lijst met tips van dingen die je zelf kunt doen om je wc te ontstoppen. Het is natuurlijk een aanrader om hier naar te kijken om te zien wat je zelf eventueel kunt doen in een dergelijk geval. Heb je hier geen zin in of is de situatie dusdanig ernstig dat je liever meteen een professioneel bedrijf inhuurt? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons. Wij hebben overal in Nederland een goede ontstoppingsdienst zitten die we snel bij je langs kunnen sturen. En dat 24/7. Wil je hier graag meer over weten? Kom dan vandaag nog naar de website toe!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn